Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
34 koša Maciulisa

Litva posljednji četvrtfinalist, Gruzija se žestoko borila

Jonas Maciulis
Foto: Reuters/Pixsell
13.09.2015.
u 23:28

Pullen je krajem treće četvrtine, kod "plus 6" napravio dvije pogreške i vratio Litavce u ravnotežu.

Litva se ipak u posljednjoj utakmici osmine finala Eurobasketa nije dala iznenadili od Gruzije (85:81) u čijim je redovima promjenjivo igrao novi Cedevitin razigravač Jacob Pullen (12 koševa).

On je krajem treće četvrtine, kod "plus 6" napravio dvije pogreške i vratio Litavce u ravnotežu, a potom je i u 37. minuti izgubio loptu u driblingu. Ipak, Pullen je u posljednjoj minuti zabio tricu za 76:80 i potom iznudio prekršaj u napadu, ali to nije bilo dovoljno.

Maciulis je zabio najviše u pobjedničkom sastavu (34 koša), a Pachulia je ubacio 23 koša za Gruziju. 

Četvrtfinala se igraju u utorak i srijedu, a polufinaliste će dati sljedeći parovi – utorak: Španjolska – Grčka (18.30), Francuska – Letonija (21); srijeda: Srbija – Češka (18.30), Italija – Litva (21).

>>Katastrofa Hrvatske, Česi nas razbili u osmini finala Eurobasketa

>>Srbija u završnici slomila Finsku i ide na naše krvnike - Čehe

Komentara 1

CH
cliff.hanger
06:54 14.09.2015.

Koja Letonija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije