Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPIS ZA PRIPREME

Lippi izostavio Amaurija, Cassana i Miccolija

Antonio Cassano
Reuters
02.05.2010.
u 20:42

Talijanski izbornik Marcello Lippi objavio je popis na kojem se nalazi 29 nogometaša koji će se sljedeći tjedan okupiti u trening-kampu u Rimu.

Popis je lišen igrača Intera i Rome pred kojima je u srijedu utakmica finala Talijanskog kupa.

Iako ovo, dakako, nije popis za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi (11. lipnja - 11. srpnja), ipak je dao naznačiti tko se nalazi u Lippijevim mislima. Ili, još točnije, na koga izbornik svjetskih prvaka ne računa.

Među pozvanim kandidatima tako nema napadača Sampdorije Antonija Cassana za kojeg su se zalagali mnogi talijanski stručnjaci, ali koji nije u dobrim odnosima s Lippijem. Na popisu nije bilo mjesta ni za sjajnog napadača Palerma Fabrizija Miccolija koji je u zadnjih osam kola Serije A čak osam puta bio strijelac, a ukupno je ove sezone 18 puta tresao suparničke mreže u talijanskom prvenstvu.

Bez poziva je ostao i Brazilac Amauri koji je prošli mjesec napokon dobio talijansko državljanstvo, ali njegove igre u dresu Juventusa nisu uvjerile Lippija da mu je potreban.

 

Reprezentacija Italije za trening-kamp u Rimu:

Vratari: Buffon, Marchetti, De Sanctis, Sirigu

Braniči: Bocchetti, Bonucci, F. Cannavaro, Cassani, Chiellini, Criscito, Grosso, Legrottaglie, Maggio, Zambrotta

Veznjaci: Camoranesi, Candreva, Cossu, Gattuso, Marchisio, Montolivo, Pepe, Palombo, Pirlo

Napadači: Borriello, Di Natale, Gilardino, Pazzini, Iaquinta, Quagliarella

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije