Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi i Shakira

Lionel Messi se u petak ženi uz prijenos uživo na video zidu

Lionel Messi i Antonella Roccuzzo
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
28.06.2017.
u 18:50

Na Messijevu svadbu dolaze svi Barcini igrači, a među njima i naš Ivan Rakitić sa suprugom Raquelom Mauri. Trebala bi doći i Shakira...

Barcelonina zvijezda Lionel Messi u petak će se oženiti dugogodišnjom djevojkom Antonellom Roccuzzo s kojom ima dva sina.

Svadbeno veselje održat će se u njihovom rodnom gradu Rosariju u kompleksu City Center casino uz nazočnost 300-tinjak gostiju i stotinjak novinara. Vjenčanje će osiguravati 200 zaštitara i bivših vojnih djelatnika. 

Antonella i Lionel poznaju se zajedno žive od 2008. i imaju dva sina, Thiaga i Matea koji su rođeni u Barceloni. Prijenos njihovog vjenčanja bit će uživo emitirano na video zidu u centru grada.

Na Messijevu svadbu trebali bi doći svi Barcini igrače, a među njima i naš Ivan Rakitić sa suprugom Raquelom Mauri. Trebala bi doći i Shakira, supruga Gerarda Piquea, iako je njezin dolazak bio upitan zbog svađe s budućom Messijevom suprugom.

Komentara 4

RO
robertbruckner
23:41 28.06.2017.

Jedan od pametnijih nogometasa koji nije bio ulovljen od KONOBARICA bes skole i zanata.

WE
westsouth
19:22 28.06.2017.

Koliko je ona visoka .On je nizak a ona ...

KT
komen_tar
22:09 28.06.2017.

koliko naplacuje gledanje videozida?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije