Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČERVAR INOVACIJAMA ZADIVIO RUKOMETNI SVIJET
Povratak na članak

Lino: Učit ću i sa 80 godina!

– Volim svaki dan nešto novo istražiti. Ne kažem da nije bilo i pogrešaka, ali iz tih pogrešaka dalo se puno naučiti - kaže Červar.

Komentari 4

QW
qwertzuio
10:36 21.01.2010.

Svaka čast Lino, baš kao što kaže \"proferio\" kapa do poda, ali mani se čovjeće politike!

VL
PR
proferio
10:12 21.01.2010.

Lino kapa do poda! 8 polufinala od mogucih 9! I sto je najbolje ova generacija je bolja od dosadasnjih, a najmlađa smo reprezentacija na euru! Najbolji trener u povijesti rukometa!

VL
OB
-obrisani-
09:36 21.01.2010.

vrijeme će pokazati da je lino jedan od najvećih trenera ikad.

VL
SL
Slavek
23:59 21.01.2010.

Mi smo naucili da decki stalno pobjedjuju i kada ih gledamo kako se muce onda se ljutimo, a nebi smjeli. Ja vjerujem u ove nove mlade igrace i da ce na kraju se popeti na VRH. E kada bi tako nasi nogometasi bili, nebi bilo kraja radosti. Svaka cast Lino, samo se ostavi politike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.