Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet: Izbornik se, pišu Makedonci, odlučio

Lino preuzima Makedoniju i neće voditi naše na SP-u

Lino Červar
Reuters
02.09.2010.
u 10:48

- Pročitao sam o toj ideji, ali zasad ne bih ništa komentirao, posvećen sam klubu – rekao je Lino.

Lino Červar ipak će sjediti na reprezentativnoj klupi u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se 2012. godine održati u Srbiji. Ali ne na klupi Hrvatske, već na makedonskoj!

Naime, prema pisanju makedonskih novina MK sport, to je već gotova stvar. Lino Červar prije mjesec dana oprostio se od naše reprezentacije, ali je ostavio mogućnost da možda sjedne na klupu na Svjetskom prvenstvu 2011. godine u Švedskoj. To što nas nije mogao voditi u kvalifikacijama za EP obrazložio je time da ga gazda njegova kluba Metalurga Minče Jordanov nije pustio da tako puno izostane.

U međuvremenu se Jordanov vratio u upravni odbor Makedonskog rukometnog saveza i njegova je ideja da Lino preuzme reprezentaciju jer većina reprezentativaca dolazi upravo iz Metalurga. U Vardaru, čiji je trener aktualni izbornik Ljupčo Savevski, ostao je samo još jedan reprezentativac, po čemu se može zaključiti da se odustalo od projekta prema kojemu bi gazda "crveno-crnih" Mihajlo Mihajlovski plaćao trenera i sam vodio savez.

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo počinju 27. listopada, a Makedonija je u skupini s Estonijom, Bosnom i Hercegovinom i Mađarskom. Prve dvije reprezentacije igrat će 2012. u Srbiji.

– Pročitao sam o toj ideji, ali zasad ne bih ništa komentirao. Trenutačno sam posvećen radu s klubom – rekao je Lino.

Bude li doista na klupi Makedonije i izbori sudjelovanje na EP-u, mogao bi se susreti s Hrvatskom. Bila bi to zaista zanimljiva utakmica.

Komentara 1

JM
ja-ma
16:34 25.01.2011.

Nemoj se Lino inatiti! Vrati se nama!Naravno,ako nije do Gopca i ostalih govana u HRS-u?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije