Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA NAD ANGOLOM
Povratak na članak

Lino Červar opet nas je iznenadio: Ne odustaje, ali to nam nije donijelo ništa dobro

Izbornik Lino Červar opet nas je iznenadio postavom. Tako je počeo utakmicu bez klasičng desnog vanjskog. U obrani nije odustajao od obrane 5-1 i opet nam ta obrana nije donijela ništa dobroga.

Komentari 6

DU
Deleted user
09:50 18.01.2021.

Bit ce jako tesko, novinari su se dobro pripremili da svakodnevno papre, da nadoknade ono sto im je promaklo kod zenske repke, jos se nisu snasli, a zeske dosle s medaljom, a oni bez papra, misleci im vremena za lajbekice,, i tako su pjevacko drustvo, kanta za nabijanje, pokusali su poslije nesto, nije uspjelo, medalja ih zeznula, ipak skuzili da je prosla baba s kolacima i da su popusili, jadni,, no sada s muskima nema iste greske, price vec pripremljene, davno prije pocetka prvenstva,, no zato ce sada muski imati budnu pratnju strucnjaka za sve sportove, jedino sto neznaju sto je zaleđe,,cvebe obicno smisljene tokom noci,dok drugi spavaju snom pravednika,naravno uz pomoc nezadovoljnika iz nekadasnjih selekcija koji ce uvijek istima biti na usluzi, pist ce se o svim mogucim banalnostima samo da se ogade citateljima, naravno uz svesrdnu pomoc nasih dragih komentatora, koji su im uvijek na usluz, koji samo citaju naslov clnka i znaju sto treba pljuvatii!!!

VL
PE
pepomacan
11:07 18.01.2021.

Hahahahaaa!! "Briljantna" analiza "briljantnog" rukometnog komentatora!!

VL
ZO
zoca
12:54 18.01.2021.

treba im izbornik koji ce im uliti hrabrost odvaznost i prgavost sa malom dozom prepotentnosti sa tim se stice samopuzdanje koje je jedini razlog vrlo lose izvedbe do sada

VL
DH
dalibor.hren
11:05 18.01.2021.

Čovjek ne zna kak mu se zovu igrači!?

VL
DU
Deleted user
09:36 18.01.2021.

Ja priželjkujem nekog smirenog izbornika poput Šoštarića u ženskoj koji će svoju mirnoću prenijet na igrače ali i na time outu nešto pametno reć ☹

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.