Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK NEZADOVOLJAN
Povratak na članak

Červar želi promjene: Ne dozvoljavaju nam da pobijedimo

- Ne možemo dozvoliti da subjektivna procjena sudaca odlučuje o pobjedi i porazu. Apeliram na EHF i IHF da konačno promijene suštinska pravila i da se sucima oduzme subjektivna procjena.

Komentari 17

Avatar southman
southman
19:56 26.01.2018.

Lino svaka čast i veliko hvala na svemu što si uradio za Hrvatsku. Ali prijatelju reci ti meni i nama : 1. što su ti suci krivi da si tek u drugom poluvremenu protiv Norveške shvatio da kreneš igrati obranu 5-1 koja te dovela do pobjede uz Stevanovićeve obrane, 2. Jesu ti oni krivi što cijelu današnju utakmicu nisi shvatio da trebaš staviti flastera na njihovom najboljem i jedinom kvalitetnom igraču, 3. jesu ti suci krivi što si danas do 52, minute u napadu držao Kopljara koji je imao šut 5-0, 4. jesu ti suci krivi što si potpuno krivo psihološki pripremio ekipu za utakmicu sa Francuskom pa im je 10 lopti doslovno ispačo iz ruku, 5. jesu li suci krivi što nisi shvatio kao Španjolci danas kako treba igrati protiv Španjolske itd. itd......!?

VL
SS
sokac sa drave
20:28 26.01.2018.

Evo Spanjolci su vec na devet metara cuvali Karabatu i nisu ga pustali u preko crtkane linije,sto ti to nisi pokusao sa Ceskim najboljim igracem?Ima ona rukometna ako zaustavis najboljeg imas sanse ali onda ce drugi zabiti,neka zabije drugi on nesmije drugi ce ponekad promasiti ovaj najbolji nece.To sam cuo kada je Zdravko Zovko objasnjavao igracicama Podravke u susretu protiv Norveske ekipe u Norveskoj.One ga poslusale i na kraju sigurno pobjedile,radilo se o protivnickom pivotu koji poslije ovog govora nije loptu dobio.

VL
CA
canon60
21:55 26.01.2018.

Jedino mi ovaj prijedlog o vremenu napada pije vodu a o taktici bolje neka šuti. Pa on pola time-outa potroši na : "slušaj, slušaj.."

VL
NI
Nini istrijan
06:38 27.01.2018.

Losem k...u i dlaka smeta!!

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
19:33 26.01.2018.

Imamo selektora Červara, imamo Hrvatsku, imamo peto mjesto na EP i imamo skoro praznu Arenu. Mi hrvati, mi hrvati..

VL
JM
ja-ma
18:28 27.01.2018.

Ja predlažem da se otvori natječaj za novog izbornika i da se vi svi koji tuda pljucate prijavite na njega jer vidim da smatrate da je to vrlo jednostavno pa kad su već Džomba i Horvat javno rekli da ne bi ni u ludilu bili izbornici Hrvatske otvara vam se mogućnost da vidite kako je to.

VL
JU
Jurica1050
23:10 26.01.2018.

Aha vidi ti našega ” stručnjaka “ Line . Sad su mu krivi suci . Oni su te trebali izbaciti kad si glumatao ekstra igrača protiv Bjelorusije no progledali su ti kroz prste . Večeras je jedna prosječna Švedska otišla u finale a naši jedva osvojiše peto mjesto uz domaću publiku . Totalni neuspjeh ! Kao trener na ovom prvenstvu si bio nula . Nisi ti ni ranije nikad bio na nivou jednog Kljajića koji je sa daleko skromnijom ekipom no uz mudriji plan osvojio zlato u Atlanti . Ti si Lino osvojio zlato u Portugalu no uz onakve igrače to bi uzeli i prosječni treneri . Zato odlazi i vrati se u politiku jer si i u tom polju velika nula kao i u rukometu . No u rukometu je šteta od tvoje nesposobnosti puno veća .

VL
BL
blekpanther
23:30 26.01.2018.

Ajde Lino prestani vise o uspjesima a posebno dosta o sucima, gdje su to nas ostetili? Jednostavno smo bili slabi, dali bi sa Duvnjakom bilo bolje? tesko je reci! Koliko smo slabi vidimo posle ove utakmice Francuska- Spanjolska, dobili se Furije a oni nisu nista posebno. A mi smo mogli dobiti francuze jedino da su Karabatici pucali na svoj gol! A sta trebaju za suce reci Slovenci, iako pravila nisu na njihovoj strani! Igrali smo slabo Lino i kraj price!!!

VL
DH
dalibor.hren
15:10 27.01.2018.

Lino, za kaj su ti krivi suci? Možda su trebali kod 10 razlike za nas protiv Srbije izbaciti Duvnjaka da se ne ozlijedi, kad već to nije vidio tamo neki izbornik?

VL
BL
bljak007
19:49 26.01.2018.

Trebamo zadržati Mago, di Umago, Linu Červara, i on neka nađe mlade igrače, i njih uvede u repku i od njih da stvori pravu ekipu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.