Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SREĆE

Lindsey Vonn propušta OI u Sočiju: Dala sam sve od sebe, ali koljeno nije spremno

Lindsay Vonn
Foto: PA/Pixsell
07.01.2014.
u 16:27

- Pogodilo me što ne mogu nastupiti. Dala sam sve od sebe, ali moje koljeno jednostavno nije spremno - rekla je Amerikanka.

Zimske olimpijske igre u Sočiju bit će siromašnije za jednu skijašku zvijezdu. Amerikanka Lindsey Vonn propustit će Igre zbog problema s koljenom.

- Pogodilo me što ne mogu nastupiti. Dala sam sve od sebe, ali moje koljeno jednostavno nije spremno - rekla je Amerikanka.

Vonn je 10 mjeseci bila izvan pogona nakon teškog pada u Schladmingu i operacije koljena. 29-godišnja Amerikanka je u karijeri četiri put osvojila naslov Svjetskog kupa, a s Olimpijskih igra u Vancouveru ima zlato u spustu te broncu u veleslalomu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije