Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priča iz Maxa!
Povratak na članak

Lijevi bek uklet još od Jarnija: 'Imamo nekoliko perspektivnih mladih igrača'

Jedan od onih koji je u reprezentaciji povremeno uskakao u Jarnijeve kopačke bio je Mario Cvitanović (devet nastupa), danas vrstan trener Dinamovih juniora i druge momčadi

Komentari 4

ĆI
Ćirosine
16:27 05.09.2016.

Za informaciju mi već imamo najboljeg na svijetu samo mi Hrvati prekasno palimo-Brekalo.Novinar i ostatak Hr.sjedni jedan.

VL
CR
crodijaspora
18:17 05.09.2016.

Od kad se mogu članci velikog novinara Dasovića kom.?

VL
MA
Maui
17:34 05.09.2016.

Marin Leovac je za Strinića doktor nogometa. Njegov je problem što je tih, nenametljiv i shodno tomu - zaboravljen.

VL
Avatar Made in Germany
Made in Germany
16:11 05.09.2016.

Od svi tih navedenih, niko nije na nivou Jarnija, koji je bio svijetska klasa. Dobre kvalitete na poziciji lijevog beka su jos bile Pranjic, Strinic i Babic. Svi ostali nisu bili za tu zadacu ili su bili zrtva promasene taktikeke u vecom slucaju ne adekvatnih izbornika. Sveukupno gledajuci, tvrdim da cak jedna Nijemacka u posljednih 20g nije imala boljih rijesenja za poziciju lijevog beka. Ali su zato Nijemci u vecini imali bolje izbornike i vise konstantnosti na odgovornosti izbornika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.