Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo je neizvjesno

Liječnici mu nisu dali velike šanse: Sa Schumacherom proveo 5 godina, a sada otkrio stravične detalje!

'Ferrari F1 teammates German Michael Schumacher (L) and Brazilian Rubens Barrichello (R) celebrate after Schumacher won 2004 Grand Prix of Canada and Barichello finished third, 13 June, 2004, at the C
Foto: 'STAN HONDA'
20.04.2020.
u 13:12

Slavni Brazilac ispričao je kako ga je jedan događaj ozbiljno uplašio. U siječnju prije dvije godine završio je u bolnici nakon što je osjetio jaku glavobolju

Rubens Barrichello (47) rekorder je po broju utrka (323) SP-a u formuli 1. Legendarni brazilski vozač i nekadašnji kolega Michaela Schumachera, s kojim je bio u Ferrariju od 2000. do 2005. godine, otkrio je šokantan detalj iz svojega života.

Slavni Brazilac ispričao je kako ga je jedan događaj ozbiljno uplašio. Prije dvije godine u siječnju završio je u bolnici nakon što je osjetio jaku glavobolju.

– Bio sam pod tušem i u jednom trenutku osjetio sam jaki bol u glavi. Bilo je nepodnošljivo – otkrio je Rubens i nastavio:

– Nisam želio nikoga buditi i samo sam legnuo na pod, baš me jako boljelo. Ali nisam izdržao. Probudio sam suprugu Silvanu, a kada mi je još i pozlilo, shvatio sam da moramo otići u bolnicu.

Barrichello je imao blaži moždani udar, a liječnici su otkrili da ima i benigni tumor. Odmah je završio na operaciji.

– Imao sam mali tumor na vratu i odmah su mi to uklonili. Želio sam da mi to učine bez obzira na to što je bio dobroćudan. To bi naraslo, pa nisam želio da mi smeta dok vozim – rekao je Rubens Barrichello i dodao:

– Liječnici su mi poslije rekli da će moj opravak teći sporo. Nisu mi davali previše šanse da ću se potpuno oporaviti.

Rubens Barrichello prestao se utrkivati 2011. godine, a tijekom karijere osvojio je 11 Grand Prix naslova u formuli 1. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:50 20.04.2020.

Koji naslov,danas i nepismena stara baba može biti novinar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije