Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE
Povratak na članak

Liga za velike i bogate: Hoće li u novoj LP biti mjesta za male klubove?

Na sastanku će biti predloženo da najveći europski klubovi imaju svoje mjesto u novoj Ligi prvaka bez obzira na plasman u prvenstvu

Komentari 1

Avatar dzambo
dzambo
20:14 18.03.2019.

Ono sto sam predvidio jos prije godinu dana mozda se i dogodi....a dobar dio ''udjela'' u tome imaju neki bogati Ameri koji vec odavno ''navaljuju'' za promjenu sistema da bi ulozili velike novce i ''naravno'' izvukli iz toga jos vece...njih samo zanima za ''pocetak'' jedno 20-tak Europskih velikih klubova i cak su predlagali ''iz sjene'' da se stvori kao jedna ''super liga'' od 18-20 klubova i da igraju izmedju sebe slicno nesto kao nacionalna prvenstva racunajuci sa tim da bi svake sedmice bilo najmanje 9 jaki tekmi i et love od svega i svacega...samo nisu rekli a sta se sa svim drugim klubovima Europe i hoce li oni imati imalo sanse da igraju u toj eliti...sve u svemu ta super liga tesko vjerujem da bi mogli toliko ic za promjenu i zanemarit ogroman broj klubova da vise ikad igra sa velikom ''elitom''...bumo vidjeli al SIGURNO je da ce mijenjat sadasnji nacin sistema igranja...a naravno gubitnici ce opet biti manji klubovi a i ti Ameri i ostatak bogatih ''usput'' su napomanuli da nima zarade kad jedna Barca uvali 5-6 komada nekima iz Bugarske..Gruzije i tak to...tekma nezanimljiva i zna se unaprijed pobijednik...a kazu i ako na primjer Barca uvali 5 komada drugom klubu al da je i taj iz elite to bi bilo ok jer prije pocetka te tekme ne bi se unaprijed znao pobjednik i cak sa toliko golova razlike pa u jedno 99,9% takvih tekmi i zanimanje gledalaca prije pocetka tekme bilo bi puno vece...Ameri to gledaju sve kroz ''profit'' nije njih briga za prvake ''male'' ..bumo vidjeli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.