Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozivnica za sladokusce

Liga prvaka nudi poslasticu: Ferencvaros dočekuje Jug, a ima i TV prijenosa

Vjekoslav Kobešćak
Goran Kovacic/pixsell
21.12.2022.
u 09:46

U Budimpešti se s početkom u 20.30 sati sastaju domaći Ferencvaros i naš Jug AO. Lenova televizija nudi prijenose svih utakmica Lige prvaka, a ovu će budimpeštansku prenositi i SportKlub 3, tako da ste dodatno osigurani

Za oproštaj od 2022. Liga prvaka nam kroz četvrto kolo skupine B nudi pravu vaterpolsku poslasticu. U Budimpešti se s početkom u 20.30 sati sastaju domaći Ferencvaros i naš Jug AO. Lenova televizija nudi prijenose svih utakmica Lige prvaka, a ovu će budimpeštansku prenositi i SportKlub 3, tako da ste dodatno osigurani.

Mađari na tablici imaju dva boda više od Juga, ali zasad su oba kluba u gornjem domu koji nudi plasman na završni turnir u Beogradu. No, to se vrlo lako može promijeniti, tako da su bodovi potrebni i domaćima i gostima, ali tu je uostalom i staro rivalstvo koje neće dopustiti bilo kakvo opuštanje.

- Imamo u posljednjih nekoliko godina negativan omjer s Ferencvarosem, a sada je ta momčad i dodatno pojačana. Ondje su dvojica naših bivših igrača, Argyropoulos i Merkulov, potom meni jako dobar Erik Molnar, pa Vigvari, Jansik, vratar Vogel..., Sve odreda mađarski reprezentativci, srebrni iz Splita, s Europskog prvenstva na kojem su sjajno igrali, a upravo pod vodstvom Zsolta Varge koji je i preslikao igru Ferencvarosa u reprezentaciju. Brzi, pokretljivi, stalne i česte izmjene pozicija, gdje isti igrači igraju i braniča i vanjskog, na desnoj i lijevoj strani. A tu je i Denes Varga, koji im je još uvijek najbolji igrač - opisuje suparnika Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

Dodatni problem za gospare bit će neigranje Franka Lazića (gripa), ali Jug, naravno, niti na jedno gostovanje ne ide s bijelom zastavom, pa neće ni na ovo. Dapače, večeras ćemo moći pogledati nešto najbolje od onoga što današnji europski (klupski) vaterpolo nudi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije