Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Hamilton odgovorio Vettelu: Njegovi komentari su smiješni!

Formula One - F1 - United States Grand Prix 2015 - Circuit of the Americas, Austin, Texas, United States of America - 25/10/15Mercedes' Lewis Hamilton celebrates winning the race and the world championshipMandatory Credit: Action Images / Hoch ZweiLivepic
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.02.2016.
u 21:30

- To je dosta smiješno jer je on imao četiri takve godine, a ja samo dvije. Ja im neću dosađivati onoliko koliko je on drugima dok god ne dođem na njegovu razinu dominacije! - rekao je Hamilton

Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton je odgovorio Ferrarijevom vozaču Sebastianu Vettelu za komentare vezane uz dominaciju njemačke momčadi u posljednje dvije sezone. Nijemac je rekao da je Mercedesova vladavina postala dosadna navijačima formule 1, ali odgovor vozača srebrnih strijela nije trebalo dugo čekati. Iako Red Bull u prosjeku nije imao toliku prednost u odnosu na svoje konkurente, trostruki svjetski prvak se osvrnuo na četiri sezone tijekom kojih je austrijska momčad osvajala naslove u formuli 1:

- To je dosta smiješno jer je on imao četiri takve godine, a ja samo dvije. Ja im neću dosađivati onoliko koliko je on drugima dok god ne dođem na njegovu razinu dominacije! - rekao je Hamilton za Sky Sports, a prenosi GP1.

S njim se složio i timski kolega Nico Rosberg koji vjeruje da bi se njegovu momčad trebalo poštovati još više.

- Svima koji to govore bih želio reći da je puno napornog rada iza nas. Nalazimo se tu jer smo najbolji ovog trenutka. Bilo bi lijepo kada bi imali malo više poštovanja prema našim postignućima.

>> Rio Haryanto prvi indonezijski vozač u formuli 1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije