Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERNOVA ZVIJEZDA

Lewandowski želio otići: Razgovor s Kovačem promijenio je sve, odlučio sam ostati

Robert Lewandowski i Niko Kovač
Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
22.08.2018.
u 10:41

Napadača koji u zadnje tri sezone zabija preko 40 golova u svima natjecanjima novi trener Bayerna Niko Kovač jednostavno nije mogao pustiti.

Iako se o odlasku Roberta Lewandowskog iz Bayerna i prije početka prijelaznog roka pričalo kao itekako mogućem, talentirani Poljak demantirao je apsolutno sve i odlučio ostati u redovima njemačkog prvaka.

Napadača koji u zadnje tri sezone zabija preko 40 golova u svima natjecanjima novi trener Bayerna Niko Kovač jednostavno nije mogao pustiti. U prošloj sezoni zabio je Lewandowski 41 gol u 48 odigranih utakmica, a u ovoj, u utakmici Kupa i Superkupa, već četiri u samo 162 odigrane minute.

Upravo je Niko Kovač glavni razlog zbog kojeg je Lewandowski odlučio i ovu sezonu braniti boje munchenskog kluba.

- Krajem prošle sezone nisam osjetio da me klub štiti, a u travnju i svibnju su me svi napadali kad nisam dao gol u tri važne utakmice. Nitko nije stao u moju zaštitu. No, kad je došao Niko Kovač i objasnio mi što očekuje od mene i momčadi, čuo sam jako puno lijepih stvari. Nakon tog razgovora sam odlučio da ću ostati i svim srcem igrati za klub. Uopće se više ne zamaram idejama o transferu, rekao je Lewandowski.

Robert Lewandowski za Bayern je do sada odigrao 197 utakmica na kojima je zabio nevjerojatnih 155 golova.

Komentara 2

KO
kordunmoj75
17:30 22.08.2018.

Lewandowski,je sigueno najmocnije ime dansjice u nogometu,i nema nogometnog kluba,kojiga nebi pozelio u svojim redovima,ali on ostaje u Bayernu,u Njmeackoj,i sigurno ni je placen,kao jedan Massi,ili Ronaldo,a on je nanjihij razini,mozda cak i bolji od tih dvojice,ali ostaje u Njemacckoj,zasto?

Avatar kravata
kravata
17:54 24.08.2018.

Kovaci imaju samo 50% sanse da ostanu duze ako od jedne sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije