Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u Ledenu

Letang: Imam stare kosti, pa im treba više da zacijele

'24.02.2013., Dom sportova, Zagreb - EBEL liga, doigravanje, 1. utakmica, KHL Medvescak - EC Red Bull Salzburg. Alan Letang. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Foto: 'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
22.11.2013.
u 10:50

– Bilo je teško pauzirati 16 utakmica. Oporavak se oduljio na gotovo dva mjeseca, ali to je tako, ipak imam 38 godina, kosti su starije pa ne zacjeljuju kao kod dvadesetogodišnjaka – smijući se rekao je Letang.

Nakon točno 20 dana hokejaši Medveščaka opet će igrati u Ledenoj, a dva uzastopna poraza pokušat će prekinuti protiv treće momčadi Istoka Metalurga. Od iste momčadi medvjedi su izgubili prije pet dana u Rusiji s 0:4.

– Ovo danas bit će sasvim drukčija utakmica, jer nama je velika prednost kada igramo pred svojim navijačima - kaže napadač Jonathan Cheechoo.

Nije tražio savjete

Pojavile su se glasine da je današnji protivnik medvjeda proteklih dana želio dovesti Cheechooa, odnosno američki trener u Metalurgu Mike Keenan, koji itekako dobro zna kvalitete najveće zvijezde Medveščaka.

– Transfer u Metalurg? Nemam pojma, to morate pitati menagment. Ja sam fokusiran na igre u Medveščaku, ovdje mi je jako lijepo – odgovorio nam je Cheechoo.

Danas će zagrebačka publika pozdraviti i Alana Letanga, koji se konačno oporavio od napuknuća kosti u ramenu, te se vratio u posljednjoj utakmici protiv Traktora.

– Bilo je teško pauzirati 16 utakmica. Oporavak se oduljio na gotovo dva mjeseca, ali to je tako, ipak imam 38 godina, kosti su starije pa ne zacjeljuju kao kod dvadesetogodišnjaka – smijući se rekao je Letang i dodao:

– U prvoj trećini osjećao sam se malo zahrđao, ali kako je utakmica odmicala bilo je sve bolje. Fizički se osjećam jako dobro.

Osvrnuo se Letang na Cheechooa, koji je mijenjao Alana u ulozi kapetana:

– Savršena je zamjena. Možda je miran i tih izvan leda, ali na ledu njegova igra puno govori o njemu. Dečki vide koliko puno kliže, uporno napada, stalno se bori za poziciju ispred gola i prima udarce suparnika. To je inspirativno za momčad, zato ga cijene. Što se mene tiče, nemam nikakvih problema što on nosi oznaku C na dresu. Nije tražio savjete od mene kako se nositi s ulogom kapetana, no uz iskustvo koje ima, savjeti mu nisu potrebni.

Hoće li ostati strast?

Alan ne zna je li mu ovo posljednja igračka sezona.

– Pričekat ću kraj sezone, vidjeti kako ću se osjećati i hoću li još imati strasti.

Frančić i igrači radnicima Belupa dijelili ulaznice

Mladen Frančić, trener Slavena Belupa, inače poznat po tome da nakon svake utakmice pozdravlja svoje sponzore, jučer je svoje igrače odveo u tvornicu Belupo i radnicima dijelio ulaznice za današnji sraz sa Zadrom.

– Sponzora uvijek treba poštovati – rekao je Frančić i najavio da će poboljšati svoju statistiku (6 2-3-1, 9 bodova) pobjedom protiv Zadra.

Komentara 1

PR
profit1x2
11:10 22.11.2013.

Kladite se? Ali u minusu ste? http://profith1x2.blogspot.com/ . Besplatni parovi do kraja siječnja. Provjeren sistem.Dokazi a ne obećanja!Provjerite i Vi.Bookmark

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije