Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA ZAGLAVIO

Les Ferdinand: Modrić je kod Ramosa bio izgubljen

14.11.2008.
u 14:39

Novi pomoćnik trenera nogometaša Tottenhama, Les Ferdinand, iskoristio je primjer Luke Modrića da bi objasnio što nije štimalo u londonskom premierligašu tijekom Ramosove ere.

- S Harryjem na čelu, Tottenham će ponovno postati zabavna momčad, kao što je oduvijek i bila. Kad sam prvi put stupio na travnjak i osjetio atmosferu u momčadi, shvatio sam da je izvrsna. Iako je duboka jesen, svi igrači skakuću kao da je proljeće - rekao je 41-godišnji trener, ne tako davno igračka legenda kluba s White Hart Lanea.

- Prije manje od mjesec dana u klubu su vladali mrak i usud. Vidio sam Davida Bentleyja kako se muči na poziciji desnog beka, a Luku Modrića da je zaglavljen na lijevoj strani vezne linije.

- Ne želim kritizirati bivšeg trenera: Juande Ramos mora znati posao čim je osvojio Kup UEFA. No, kad niste u stanju komunicirati s igračima i mučite se da bi im prenijeli svoje poruke, taj se loš odnos reflektira na terenu. Ako također svaki tjedan mijenjate i eksperimentirate s igračima ne uspijevajući pronaći adekvatnu 11-oricu, oni će u vas početi sumnjati - zaključio je nekadašnji centarfor engleske reprezentacije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije