Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MILANU JEDVA ČEKAJU

Leonardo i Seedorf: Beckham će itekako pomoći

David Beckham
AFP
03.11.2009.
u 10:37

Od siječnja do lipnja sljedeće godine engleski nogometni reprezentativac i član MLS momčadi Los Angeles Galaxyja David Beckham ponovno će nositi dres talijanskog Milana.

I službeno je to potvrdio u ponedjeljak talijanski nogometni gigant, što je posebno razveselilo trenera prve momčadi Leonarda.

- Beckhama smatram starosjediocem budući da ga nije bilo tek šest mjeseci. Svojim dolaskom će pridonijeti igri momčadi, ali biti od izuzetne važnosti i za stvaranje atmosfere unutar sastava budući da ga moji igrači obožavaju - kaže brazilski stručnjak čija momčad trenutačno, nakon jedanaest odigranih kola zauzima četvrto mjesto na ljestvici Serije A.

S Leonardom se slaže i Clarence Seedorf koji kaže:

- Beckham bez sumnje može pomoći Milanu. Postali smo prijatelji tijekom njegove prve posudbe, pa mi je drago što nam se vraća. Njegov dolazak dobar je za nas, ali i za njega kojem se otvaraju vrata Svjetskoga prvenstva. Već je dokazao da nam je od koristi, a uvjeren sam da će to dokazati i u ovom dolasku.

Beckham ima ugovor s Los Angeles Galaxyjem do 2011. godine, a u Milanu će imati pravo nastupa u Ligi prvaka, dakako, ako se ''rossoneri'' kvalificiraju u nokaut fazu. Isti ugovor kao u ovoj sezoni Beckham je odradio i prošle sezone.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rugovit
19:49 03.11.2009.

Beckham može pomoći ako bude u formi. To je igrač koji iz slobodnjaka može kreirati odličnu asistenciju ili zabiti gol no bitno je da bude na visini zadatka inače je njegov dolazak uzaludan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije