Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekaju protivnika

Leko o Konferencijskoj ligi: 'Znali smo da će biti teško. Bit će to spektakularne utakmice'

Zagreb: Leko žestoko kritizirao glavnog suca
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
24.07.2023.
u 18:05

"PAOK mi je bliži. Tamo sam i radio", rekao je Ivan Leko čiju momčad očekuje utakmica s PAOK-om ili Beitarom. Nakon preokreta na Maksimiru ovoga petka, fokus im za sad ostaje na domaćem prvenstvu, a pripreme za europske utakmice počet će "kad dođe vrijeme"

Hajduk će u trećem pretkolu Konferencijske lige igrati protiv boljega iz susreta grčkog PAOK-a i izraelskog Beitara. Moguće protivnike i trenutačno stanje u momčadi obzirom na prošlotjednu pobjedu u drugom velikom derbiju i vatrenom krštenju nove sezone HNL-a komentirao je trener bijelih, Ivan Leko.

"Mislim da je dobro. Teško je puno reći obzirom da ne poznajemo niti jedne, niti druge. Znali smo da nismo nositelji i da će ždrijeb biti težak. Samim time očekuješ da moraš biti 'top'. S moje strane, sa strane igrača i osoblja, svi se jako veselimo i jako smo motivirani, ali idemo malo po malo. Odigrali smo prvo kolo, između toga imamo još nekoliko utakmica prvenstva, tako da fokus treba ostati na svakodnevnom radu i utakmicama koje slijede", rekao je Leko o predstojećim utakmicama.

GALERIJA Osijek otvorio spektakularan novi stadion

Zagreb: Leko žestoko kritizirao glavnog suca
1/12

Dotaknuo se i mogućih protivnika i otkrio koliko ih poznaje. "PAOK mi je bliži. Tamo sam i radio. S Igorom sam bio pomoćni trener devet mjeseci. Znam mentalitet, stadion i igrače. Ako naš protivnik bude PAOK bit će to sigurno dvije spektakularne utakmice. U Splitu će biti izvrsna atmosfera, a slično će biti i u Solunu. Beitar slabo poznajem. Trebamo pričekati da oni odigraju svoje. Mi imamo svoje prvenstvo, a kad vrijeme dođe sigurno ćemo se znati dobro pripremiti", kazao je Leko.

VEZANI ČLANCI:

Teži ždrijeb imao je Osijek koji će u slučaju prolaska protiv mađarskog ZTE-a treće pretkolo igrati protiv boljih iz utakmice rumunjskog Cluja i turske Adane. Rijeka je nešto bolje prošla. U slučaju pobjede nad kosovskim Dukagjinijem, igra protiv pobjedinka u ogledima farskog Torshavna i velškog Haverfordwest Countyja. 

Hajduk će svoje protivnike prvi ugostiti na Poljudu, dok Rijeka i Osijek najprije idu na stadione svojih protivnika, a uzvrati se igraju u Hrvatskoj. Susreti 3. pretkola Konferencijske lige igrat će se 10. i 17. kolovoza.

VIDEO Navijači Hajduka 'poludjeli' na Livajine riječi:' Ništa, idemo u Zagreb još jače ovaj petak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije