Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESS KONFERENCIJA

Leko: Lijepo je izaći iz bunkera nakon dva mjeseca da se ne moramo skrivati od srama

Susret 26. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Slaven Belupo
Milan Sabic/PIXSELL
18.03.2023.
u 21:50

'Lani sam pogađao sa zamjenama, pa sam, kao, bio jako pametan, a sad nisam. Zamijenio sam igrača i okrenuo na 3-5-2, i baš na toj strani odakle je Mikanović potegao mi je falio krilni igrač. Kad te hoće, hoće, a kad neće, neće. Mi smo se u korizmi odrekli golova i bodova, na sreću brzo će proći korizma' rekao je trener Belupa Zoran Zekić

Hajduk je na domaćem terenu pred oko 14 tisuća gledatelja svladao Slaven Belupo sjajnim pogotkom Dine Mikanovića (1:0). Ipak, trener Ivan Leko svjestan je kako momčad ima loše proljeće i od toga ne bježi. Na press konferenciji je ustvrdio kako niti 20 pobjeda u nizi neće izbrisati loš rezultatski niz. 

- Nama je loše proljeće, ne može 20 pobjeda za redom to ispraviti. Ali u sportu je tako, izgubiš kad se predaš. Treba dignuti glavu, istrpjeti kritiku, raditi kao pas, biti ponizan i biti bolji. Nismo mi ništa posebno nakon dvije pobjede, kao što nismo bili takva drama ranije. Jednostavno splet okolnosti. Gledamo utakmice i doma i vani, kad nekome fali jedan-dva igrača, svi kukaju i plaču. A nama fali sedam. Da se vadim, ja bih bio smiješan, ali to je puno. Izbacite Realu toliko igrača pa ćemo vidjeti hoće li dobiti u Osasuni ili Getafeu - rekao je Leko. 

- Lijepo je izaći iz bunkera nakon dva mjeseca, vidjeti prijatelje i obitelj, ne sakrivati se od srama. Dinamo je drugi svijet u ovom trenutku, mi smo koncentrirani na nas, rješavamo milijun problema, zahvalan sam što smo dobili ove dvije, ali daleko je ovo u tim kalkulacijama o kojima vi pitate - smatra trener bijelih.

- Mi ćemo imati par treninga ovdje, u petak i subotu moramo iz Splita. Imat će momci i odmor, da budu s prijateljima i obitelji, da odu doma sljedećeg vikenda ako nisu iz Splita, i onda krećemo idući tjedan pripremati nastavak sezone. Prvi tjedan je rekuperacije i pokušaj da popravimo neke detalje u igri - otkrio je bivši vatreni. 

Komentara 1

T2
Tomo_20
11:02 19.03.2023.

Sram tek dolazi;)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije