Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Leipzig iskoristio kiks Bayerna i smanjio zaostatak na ljestvici

Bundesliga - RB Leipzig v VfB Stuttgart
Odd Andersen/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.04.2021.
u 18:07

Na ljestvici vodi Bayern sa 71 bodom, RB Leipzig ima 64, a Wolfsburg 57 bodova. Stuttgart je deseti sa 39 bodova.

Nogometaši RB Leipziga smanjili su zaostatak za vodećim Bayernom na sedam bodova nakon što su u susretu 31. kola Bundeslige pobijedili Stuttgart sa 2:0.

Leipzig je iskoristio Bayernov subotnji poraz kod Mainza, no Bavarci tri kola prije kraja prvensta i dalje imaju velikih sedam bodova viška.

U dvoboju između Leipziga i Stuttgarta ključni trenutak se dogodio u 14. minuti kada su gosti ostali s igračem manje nakon što je isključen Naouirou Ahamad.

Francuski veznjak je "pocrvenio" zbog iznimno oštrog prekršja nad Amadouom Haidarom. Sudac Deniz Aytekin je prvo pokazao žuti karton, međutim, nakon pregleda snimke promijenio je svoju odluku.

Domaćin je igrača više okrunio vodstvom u 46. minuti, a pogodak je postigao upravo Haidara. Leipzig je pobjedu potvrdio u 67. minuti golom Emila Forsberga iz jedanaesterca.

Borna Sosa nije sudjelovao u četvrtom uzastopnom porazu Stuttgarta.

Večeras se još sastaju Borussia Moenchengladbach i Arminia.

Na ljestvici vodi Bayern sa 71 bodom, RB Leipzig ima 64, a Wolfsburg 57 bodova. Stuttgart je deseti sa 39 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije