Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO LICENCU

Legendarni Zidane suspendiran na tri mjeseca

Zinedine Zidane
UESyndication/PIXSELL
28.10.2014.
u 08:55

Iz Reala su poručili da se "apsolutno ne slažu" s odlukom te da će poduzeti sve pravne akcije kako bi osporili ovu odluku.

Španjolski nogometni savez na tri je mjeseca suspendirao Zinedinea Zidanea jer je bez trenerske licence vodio rezervnu momčad Real Madrida u trećoj ligi.

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti je preuzeo rezervnu momčad nakon što je lani bio pomoćnik prvom treneru Carlu Ancelottiju. Tri mjeseca suspenzije dobio je i Zidaneov asistent Santiago Sanchez.

 Iz Reala su poručili da se "apsolutno ne slažu" s odlukom te da će poduzeti sve pravne akcije kako bi osporili ovu odluku.

>> Modrić najbolji veznjak španjolske lige, Rakitiću nagrada za fair-play

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije