Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠAO TRI TRANSPLANTACIJE

Legendarni vatreni zbog bolesti ostao bez kose, ali se ne predaje

Klasnić
Foto: Printscreen 11FREUNDE
29.01.2020.
u 19:52

– Osjećam se dobro, sretan sam i želim doživjeti 100 godina. Želim biti uzor svojoj djeci – rekao je Klasnić za njemačke medije.

Ivan Klasnić, nekadašnji sjajni napadač i bivši vatreni, danas slavi 40. rođendan. Klasnić je u karijeri igrao za St. Pauli, Werder, Nantes, Bolton i Mainz, a dobro je poznata njegova borba s bolešću zbog koje je prošao tri transplantacije bubrega.

No, Klasnić je poznat kao čovjek koji se ne predaje i prepun je optimizma usprkos stalnoj borbi.

– Osjećam se dobro, sretan sam i želim doživjeti 100 godina. Želim biti uzor svojoj djeci – rekao je Klasnić za njemačke medije.

Klasnić je u posljednje vrijeme dobio virusnu bolest zbog koje je ostao bez kose.

– Virus mi je napao korijen kose. Naravno, nadam se da će mi kosa opet narasti. Neću dopustiti da me bilo što obeshrabri – dodao je Klasnić.

Klasnić se na Instagramu pohvalio brojnim čestitkama sportaša koje je dobio za 40. rođendan. Neka mu bude sa srećom!

A da je Klasnić uvijek spreman na šalu, svjedoči i poruka koju je napisao nakon što su naši rukometaši u polufinalu Europskog prvenstva na dramatičan način izbacili Norvešku (29:28).

– Ma stvarno niste normalni. Dosta mi je što je otkazao bubreg, nakon ove utakmice moglo mi je i srce – napisao je tada Klasnić.

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
20:40 29.01.2020.

Najbojlj primjer za sve nas ... da nas ohrabri ... želimo ti sve najbolje i oporavak ... uspjeti ćeš ...

Avatar arba_arba
arba_arba
20:26 29.01.2020.

Heroj

GR
gragakarlovac
20:05 29.01.2020.

Ovaj tip se bori več 10+ godina. Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije