Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Digla se prašina
Povratak na članak

Legendarni hrvatski trener izazvao buru u Srbiji: Skandalozno! Hrvati u kaosu nakon Eura

– Što se tiče odnosa nakon izjave Rebića, izbornik mora biti taj koji će odlučiti hoće li mu zatvoriti vrata ili ih ostaviti otvorenima, nema tko drugi. Osim ako to HNS neće uvjetovati – kaže Lončarević.

Komentari 50

MI
Mislav28
13:55 02.07.2021.

Čovjek je u pravi šta trebamo slaviti poraze kao srbijanci , oni slave poraze kao Kosovsku bitku , za koju godinu će slaviti i Oluju.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
13:10 02.07.2021.

Ne razumijem kaj se ljute ? Možda zato jer u bitki nisu ni sudjelovali . Naime , Oni su iz bitke pobjegli ( i idućih 500 god služili Turcima) a u bitki je pobijedio hrvatski kralj Tvrtko .

VL
PS
Petar.Stijena
13:11 02.07.2021.

U principu iz srpskih medija se vidi kakva im je država.... skandalozna i u rasulu..

VL
DU
Deleted user
13:04 02.07.2021.

Kakav skandal,,,ja uopce tu ne vidim neki skandal.....Covjek je u pravu,,,pa ne mozes poraz slavit.........

VL
SO
sohnahoakasaa
16:38 02.07.2021.

Sve kaj si je Dalić zacrtal je ostvaril. I prije nego je 48h prije leta na Svjetsko preuzeo Repku. Ilija i svi (ne)znalci o nogometnoj vještini imaju svoja znanja i vizije ali nisu nikad ostvarili to što je Dalić i zato malo više poštovanja. Ilija i ini znaju i javno je bilo sto puta rečeno da je cilj proći grupu. Ja a i mi svi mislimo da možemo više i bolje... ali kad se to ne može? Onda kad se ne može iz sto razloga ili jednog isto je. U čem je zapravo problem? Otvorili ste se i 'podkaste' iskačete iz svih portala, nema stranice u novinama di ne 'blinkate' i raspričali se da zaslužite lovu i nikad kraja vašem i našem pametovanju. Tekma sa Španjolcima je završila 3:3 i točka. Nismo išli dalje ...pa kaj onda? Sad se buju dečki odmorili (na žalost kratko ali ipak) i idemo po i u nove pobjede. Nadam se i veselim tomu. Nadam se ko i svi iskreni navijači. Za one 'Uvijek vjerni' nema problema oni slave jer znaju poštivati i voljeti..

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
16:44 02.07.2021.

Sto je tu skandalozno, sto je gospodin rekao istinu ili sto srbi zaista djecu u skoli uce o tom porazu kao o pobjedi? Da imamo mogucnost skoknuti par sto godina u buducnost vidjeli bi kako djeca u srbiji u skoli uce o velikoj pobjedi kod Knina davne 1995.

VL
Avatar Oneill
Oneill
14:56 02.07.2021.

Sami ste u KAOSU nama ovaj trener netreba vodite ga sebi.

VL
Avatar Lutkica.
Lutkica.
14:37 02.07.2021.

"Poceli smo slaviti poraze kao Srbi Kosovsku bitku."...aahhhhaaa haaa haa...dobar...aahhaa haa haa haa

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:18 02.07.2021.

Lončarević. Poznat kao uzimač mita za potpis ugovora sa Dinamom dok je vodio Omladinsku školu. Pljuc.

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
18:58 02.07.2021.

Rebic mora odstupiti,zar Dalic ni je Kalinica izbacio iz repke u Rusiji,zbog manjeg skandala,od ovg koji je Rebic napravio,Rebic ima jos reüpova koji se vuku iza njega,i bas je cudo,da je on jos na listi za repku,a imamo zaista nekolikoo dobri nogometasa,koji njega bez problema mogu zamjeniti,treba malo s njima raditi,ali sigurno imamo decke za to mjesto Rebica.

VL
KR
Krotila
13:00 02.07.2021.

trener izazvao buru U srbiji

VL
Avatar milidobrović
milidobrović
10:27 03.07.2021.

Nema veze, oni su i tako uvijek : zgroženi, šokirani, zaprepašteni i td. Makar im pokažeš kamilicu ili djetelinu s 4 lista.

VL
KO
kompjuter
19:59 04.07.2021.

Legendarni trener-lončarević,hahahaha

VL
DE
Dezider
06:43 04.07.2021.

Vrli napadač Rebić, sa tri gola u preko četrdeset utakmica za Hrvatsku, nije osoba o kojoj treba trošiti riječi.

VL
OS
osijek68
15:26 02.07.2021.

Bravo Loncarevicu! Napokon da netko kaze istinu, a ne prodaje maglu da su 4 boda iz grupe s Ceskom i Skotskom uspjeh. Ne, to je najmanje prihvatljivo. Svi problemi nastaju iz Dalicevog manjka autoriteta, neprofesionalnosti, neznanja i potkapacitiranosti u komunikciji. Treneru s autoritetom se ne bi desilo da Lovren prije Eura u javnosti prica o sukobu mladi/stari, da Kramaric kaze da i baba na trznici zna njegovu poziciju, da mu Sosa bjezi u drugu reprezentaciju, da mu igraci mijenjaju kopacke i piju vodu dok primamo golove, da Rebic i Orsic u javnosti iznose svoje nezadovoljstvo...Izborniku profesionalcu se ne bi desilo da dolazi na Euro bez vizije taktike i postave. Da svaku utakmicu mijenja pozicije igracima i provodi eksperimente koje je trebao u LNa i prijateljskim tekmama. Izbornik komunikator i motivator ne prica kako ga Lna ne interesira, kako jedva ceka da prodje godina, kako su 4 boda u ovoj jadnoj grupi uspjeh (sta je sljedece, bod na Malti uspjeh?), ne place zato sto smo u LNa igrali i gubili protiv top ekipa...Izbornik znalac stvara tim i prepoznatiljivu igru u kojoj igraci uzivaju, imaju automatizme u igri i tocno znaju svoje zadatke. Znalac ne eksperimentira s pozicijom na kojoj mu igra najbolji igrac HNLa, jedan od najmodernijih hr igraca, brzonog, dribler, strijelac...Dalic je trener za Al Bagdadi ili Al Kabul, a ne za top svjetsku repku. I zato ce ovi izljevi nezadovoljstva biti jos veci. jer ovca nikako ne moze voditi krdo lavova

VL
DO
Domumom
15:13 02.07.2021.

Legendarni trener, ma hajte molim vas običan prosječan trener sa velikim egom i sa malo uspjeha. Izjava mu nema veze sa mozgom. Još jedan fosil.

VL
RE
RedTree
13:36 02.07.2021.

Daliću, hvala ti za Rusiju, ali ovo očito nema dalje smisla. Medijski pritisci i press konferencija jednog igrača prije Eura su te smantali, očito da autoritet i veze s svlačionicom su pogubljene. Sad spominješ prelazak na trojicu ozada, a obrana nam i ovako curi na sve strane! I u kojem paralelnom svijetu je Gvardiol stoper, čovjek gromada bolji bek od Bradarića!? I ti još najavljuješ da ćeš ga gurati i dalje! Daliću idi, vrijeme je za novog izbornika, jer ova Hrvatska ima momčad da leti na ponos svih nas, a ne muči se kontra Cipra, Malte.

VL
KU
kuramela
13:10 02.07.2021.

Rebić je mlad čovjek,a zamjera mu se previše. Istina malo se istrčao i vjerojatno pokajao ali na njega se krenulo s drvljem i kamenjem zbog nekoliko riječi . Ali kazniti ga riječima ,,nikad više u reprezentaciji'' je ipak previše .Zar ćemo reći premijeru i predsjedniku ,, nikad više predsjednik'' ili premijeru ,,nikad više premijer,, zbog izrečenih riječi ili uvreda, sigurno je da to nitko do sada nije izrekao niti će, pa onda draga gospodo progledajmo i mladom igraču Rebiću mladenačku nesmotrenost, pa nije on nikakav kriminalac da bude doživotno kažnjen.Oprost je vrlina velikih ljudi, ovo je katolička zemlja !

VL
KL
Klavocin
15:24 02.07.2021.

Pa lonac je dobro rekao, u studiju i ostalim medijima samo svi pričaju o uspjehu jer smo prošli grupu. Nitko ne priča o bez idejnoj igri, igri bez taktike i krivih igrača. Pa ne može biti uspjeh da vi e prvak svijeta bude zadovoljan jer je prošlo grupu. Samo zabija o glavu u pijesak

VL
DU
Deleted user
15:34 02.07.2021.

Jedino skandalozno je da mi uz svu silu vrhunskih igrača igramo plašljiv, defenzivan nogomet. Neovisno s kim igramo. Mene kao navijača/kibicera baš briga tko će biti selektor. Ali ne možeš u svakoj utakmici parkirati ekipu u krilo golmanu i mantrati kako "moramo biti strpljivi". Gledam ga sinoć kako razvlači naširoko, kao da se radi o atomskoj fizici. A ni slova o tome kako nam je igra od Rusije mučenje i igrača i navijača. To je jedino što je skandalozno. I tu je Rebić potpuno u pravu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.