Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STALNO TO GOVORIM'

Legendarni talijanski nogometaš uvjeren da će prvak biti Inter, a ne Juventus

Inter - Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
31.12.2019.
u 14:24

"Od kraja kolovoza govorim da će Inter biti novi prvak," kazao je Cassano u razgovoru za Sky Sport Italia.

Legendarni talijanski nogometaš Antonio Cassano (37) uvjeren je kao će ove sezone Inter osvojiti scudetto.

"Od kraja kolovoza govorim da će Inter biti novi prvak," kazao je Cassano u razgovoru za Sky Sport Italia.

"Antonio Conte je trener koji vam donosi dodatnih 15-20 bodova, on je svjetska klasa, on znalački zapali vatru unutar svojih igrača."

Cassano je prokomentirao i igre aktualnog prvaka Juventusa.

"Juve danas ima dodatnih 10 bodova zahvaljujući Paolu Dybali i Gonzalu Higuainu, obojici igrača koje su pokušali očajnički prodati preko ljeta. Da je prodaja prošla, 'Bianconeri' danas ne bi bili na vrhu s Interom."

"Dodatan problem s Juventusom je što oni zapravo ne žele igrati dobar nogomet, oni samo žele pobijediti, a ne znam je li Sarri sposoban za to."

Bivši napadač talijanske reprezentacije, koji je jednu sezonu proveo u Interu (2012/13) pohvalio je igre belgijskog napadača Romela Lukakua.

"Priznajem, nisam mislio da će se Lukaku odmah tako dobro snaći u Serie A. Međutim, odlično radi za Inter, a već nakon dva mjeseca govori talijanski."

Cassano se osvrnuo i na drugog napadača Lautara Martineza.

"Martinez je sjajan napadač i o njemu ćemo govoriti još najmanje idućih 10 godina."

Cassano je tijekom karijere najveći trag ostavio u Romi, a igrao je i za Real Madrid, Bari, Sampdoriju, Inter, Milan, Parmu i Veronu. U dresu talijanske reprezentacije upisao je 39 nastupa i zabio 10 golova.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:13 31.12.2019.

Svi Juventusovi oponenti zadnjih godina imaju isti problem: Pobijede same sebe kad je najpotrebnije. Uvijek kažem da nije Juventus toliko jak, koliko su drugi nesposobni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije