Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE DVOJI
Povratak na članak

Legendarni stručnjak: Cijepit ću se, vjerujem u znanost a ne u teorije zavjere

Ja sam se držao svih preporuka, a ipak sam se zarazio, ne znam ni kako ni gdje. Nekoliko dana osjećao sam slabost, došao sam iz Gorskog kotara u Zagreb, testirao se i bio sam pozitivan. Sad moram vidjeti koliko traje moja imunost, kažu tri do šest mjeseci

Komentari 1

TR
Travno221
14:50 15.02.2021.

E, to je pravi stručnjak i intelektualac. Šteta da mu nakon Londona nisu dali da još četiri godine vodi Hrvatsku. A opet, i ovako je napravio velike stvari. Bio je svjetski i europski prvak i olimpijski pobjednik. Legenda!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.