Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO NASILJE

Legendarni sportaš gušio suprugu i tukao je pred djecom

Matt Hughes
Foto: Instagram
27.02.2019.
u 08:15

Bivši UFC prvak velter kategorije dobio je zabranu prilaska svojoj supruzi i djeci na 150 metara, nakon što je odobren njen zahtjev. Isti je zahtjev podnio je i Mattov brat blizanac, Mark

Jedan od najvećih MMA boraca i UFC-ova legenda, Matt Hughes, dobio je zabranu prilaska svojoj supruzi i djeci, nakon nekoliko slučajeva obiteljskog nasilja.

Bivši UFC prvak velter kategorije dobio je zabranu prilaska svojoj supruzi i djeci na 150 metara, nakon što je odobren njen zahtjev. Isti je zahtjev podnio je i Mattov brat blizanac, Mark, piše Fightsite.

Naime, bivšem UFC borcu je zabilježeno nekoliko slučajeva nasilnog ponašanja, a sva su se dogodila nakon lipnja 2017. godine, kada je Hughes doživio tešku prometnu nesreću. Nakon nje je jedva preživio, ali ostale su trajne posljedice u obliku oštećenja na mozgu. Ne zna se je li to razlog promjena u njegovom ponašanju.

Prvi primjer nasilnog ponašanja zabilježen je u prosincu 2017. godine, kad je gušio suprugu Audru u tušu, nakon što mu ona nije htjela reći gdje su ključevi kamioneta. Naime, bojala se za njegovu sigurnost za volanom toliko kratko nakon nesreće.  Idući slučaj dogodio se u srpnju prošle godine, kad je Hughes ponovno napao Audru prijeteći da će je upucati, ovog puta jer mu oduzela mobilni telefon, uz tvrdnje da je slao poruke drugoj ženi.

Posljednji slučaj, onaj je zbog kojeg je zahtjev i podnesen. Naime, Hughes je 12. prosinca udario Audru u prisustvu djece i njenog poočima. Zahtjev je podnesen dan kasnije, a jučer je odobren. Što se tiče brata Marka, on je podnio zahtjev radi toga što je Matt fizički nasrnuo na njegovog 15-godišnjeg sina. Uistinu je tužno gledati što se događa legendarnom borcu koji je uvijek bio primjer pravog sportaša...

>> Pogledajte što je rekao Cro Cop nakon povratak u Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije