Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO OD MAJKE ROĐEN

Stipe što to radiš? Miočić gol paradirao pokraj kolege koji se pario

Stipe Miočić
Foto: Instagram/Stipe Miočić
1/3
19.02.2019.
u 12:18

Sauna je posebno popularna uoči borbi kada borci skidaju kilograme prije službenog vaganja, ali događa se da zbog preopterećenja tijela moraju potražiti liječničku pomoć.

MMA borac Stipe Miočić uz treninge uspijeva naći vremena i da zabavi svoje pratitelje na Instagramu. 

Ovaj put iznenadio je svoje navijače fotografijom s kolegom JT Millerom na kojoj Miller u sauni radi na gubitku kilograma, a borac hrvatskih korijena pokraj njega stoji "kao od majke rođen". 

Foto: Instagram/Stipe Miočić

Prije JT Millera stigao je Aleksa Camur, 23-godišnjak koji je do sada u karijeri odradio četiri borbe i četiri puta je pobijedio.

U prijenosnim saunama, kakvima se koristio Miočić, za pet minuta postiže se temperatura od 65°C. Osim što pomaže pri mršavljenju, ubrzava metabolizam, poboljšava cirkulaciju te umanjuje bol u mišićima i zglobovima.

Foto: Instagram/Stipe Miočić

Posebno je popularna uoči borbi kada borci skidaju kilograme prije službenog vaganja, ali događa se da zbog preopterećenja tijela moraju potražiti liječničku pomoć.
 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Apsalar
Apsalar
12:32 19.02.2019.

Pariti je glagol s dva značenja.

GR
gragakarlovac
13:46 19.02.2019.

ipak su svi ovi momci sumljivi, ovi što se grle na parteru a pogotovo ovi što gledaju to na TV-u. malo jači dečki, kratke frizure, mrze gejeve i stalno pričaju kako ih treba prebiti - a grizu nokte i jako se uzbuđuju kada gledaju nabildane znojne muškarce na tv-u kako se grle 3 runde.

KO
kodifan
12:28 19.02.2019.

gey is ok...💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije