Naslovnica Sport Borilački sport

Stipe što to radiš? Miočić gol paradirao pokraj kolege koji se pario

Sauna je posebno popularna uoči borbi kada borci skidaju kilograme prije službenog vaganja, ali događa se da zbog preopterećenja tijela moraju potražiti liječničku pomoć.
19. veljače 2019. u 12:18 18 komentara 5361 prikaza
Stipe Miočić
Foto: Instagram/Stipe Miočić
Pogledajte galeriju 1/3

MMA borac Stipe Miočić uz treninge uspijeva naći vremena i da zabavi svoje pratitelje na Instagramu. 

Ovaj put iznenadio je svoje navijače fotografijom s kolegom JT Millerom na kojoj Miller u sauni radi na gubitku kilograma, a borac hrvatskih korijena pokraj njega stoji "kao od majke rođen". 

Stipe Miočić | Autor : Instagram/Stipe Miočić Foto: Instagram/Stipe Miočić

Prije JT Millera stigao je Aleksa Camur, 23-godišnjak koji je do sada u karijeri odradio četiri borbe i četiri puta je pobijedio.

U prijenosnim saunama, kakvima se koristio Miočić, za pet minuta postiže se temperatura od 65°C. Osim što pomaže pri mršavljenju, ubrzava metabolizam, poboljšava cirkulaciju te umanjuje bol u mišićima i zglobovima.

Stipe Miočić | Autor : Instagram/Stipe Miočić Foto: Instagram/Stipe Miočić

Posebno je popularna uoči borbi kada borci skidaju kilograme prije službenog vaganja, ali događa se da zbog preopterećenja tijela moraju potražiti liječničku pomoć.
 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar Apsalar
  Apsalar:

  Pariti je glagol s dva značenja.

 • kodifan:

  gey is ok...💪

 • krafna:

  ipak su svi ovi momci sumljivi, ovi što se grle na parteru a pogotovo ovi što gledaju to na TV-u. malo jači dečki, kratke frizure, mrze gejeve i stalno pričaju kako ih treba prebiti - a grizu nokte i jako ... prikaži još! se uzbuđuju kada gledaju nabildane znojne muškarce na tv-u kako se grle 3 runde.