Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO KRITIČAN

Legendarni Rus oštro udario po Nikoli Vlašiću, a porciju je dobio i tata Joško

Nikola Vlašić
Foto: Newscom/PIXSELL
1/5
20.08.2021.
u 14:09

– Čini mi se da je na zadnjoj utakmici imao višak kilograma i da je izgubio nešto od brzine. Hrvat se sada mora dokazati privlačeći pozornost Milana koji ga želi kupiti.

Nekadašnji trener CSKA i bivši izbornik Valerij Gazajev oštro se okomio na Nikolu Vlašića koji želi napustiti klub i preseliti se u Milan.

– U ovoj situaciji oko Nikole Vlašića potpuno sam na strani CSKA. Vlašić se ponaša kao da mu je sve dopušteno. Postoje stroge ugovorne obveze, kako za klub prema igraču, ali i za igrača prema klubu. CSKA je jasno poručio da Vlašić može ići, ali samo za određeni novac, što je apsolutno pravo kluba. Čudno je u ovoj situaciji govoriti: ''Spustite cijenu i prodajte me!'' Čini se kao da igrač sam sebe omalovažava, izgleda kao da govori kako ne vrijedi toliko novca – rekao je Gazajev i dodao:

– Čini mi se da je na zadnjoj utakmici imao višak kilograma i da je izgubio nešto od brzine. Hrvat se sada mora dokazati privlačeći pozornost Milana koji ga želi kupiti. Umjesto toga, on igra na takav način da će uskoro biti zaboravljen. CSKA u ovoj situaciji mora djelovati jače. Postoje učinkoviti alati, a to su kazne.

Gazajev tu nije stao nego se osvrnuo i na tatu Joška koji je rekao da je vrijeme da njegov sin napusti Rusiju.

– Vlašićev otac konstantno pokušava pritisnuti CSKA izjavama u medijima, a to nije način. Vlašić mora ispunjavati ugovorne obveze, a ne pretvarati se da je uvrijeđen.

>> Hrvatski nogomet pod povećalom: Razgovarali smo s Josipom Šimunićem, Nenadom Črnkom i Ilijom Lončarevićem

Komentara 4

Avatar acivij
acivij
14:30 20.08.2021.

Ovo postaje gore od turske sapunice! Za pravog igrača je tridesetak milijuna sitna lova, a AC Milan ih nije spreman izdvojiti .... Znači da bi im Vlašić u prvoj liniji bio backup ... Za prvu violinu se kupci otimaju...

RO
roland
16:37 20.08.2021.

Sve je to KGB. Rusi u medijima pljuju po Lovrenu, sada i po Vlašiću, a sve da bi ih destabilizirali uoči 1. rujna i utakmice s Rusima. Srećom da više reprezentativaca ne igra u Rusiji.

RO
roland
16:33 20.08.2021.

Livaković, Ivanušec i Oršić u lošoj formi, Lovren je kriv za 4 gola u ruskom prvenstvu, Vlašić ima 3-4 kg viška, Modrić je ozlijeđen...tko će igrati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije