Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO IH JE

Poznati hrvatski 'brk' dao otkaz SMS porukom: Kultno ime kratko je izdržalo

Donja Puš?a: Revijalnom utakmicom obilježena 70. godišnjica NK Puš?a
Igor Kralj/PIXSELL
07.10.2022.
u 18:05

Bivši trener mnogih hrvatskih klubova te osvajač prvog Hrvatskog nogometnog kupa 1992. godine s Inkerom iz Zaprešića, odlučio je dati otkaz nakon poraza u prošlom kolu kod Orijenta 1919 (0:1).

Kultni hrvatski nogometni trener Ilija Lončarević napustio je klupu zagrebačke Kustošije koja nakon osam kola Prve NL (druga liga) drži pretposljednje mjesto ljestvice sa sedam bodova, jednim više od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca.

Kako piše portal Sportnews, Lončarević je odluku o napuštanju klupe upravi i igračima priopćio putem SMS-a i to dan prije prvenstvene utakmice protiv Dubrave Tim Kabela.

Bivši trener mnogih hrvatskih klubova te osvajač prvog Hrvatskog nogometnog kupa 1992. godine s Inkerom iz Zaprešića, odlučio je dati otkaz nakon poraza u prošlom kolu kod Orijenta 1919 (0:1).

Kustošija je i prošlu jesen završila na pretposljednjem mjestu ljestvice, ali se sjajnim igrama na proljeće uspjela spasiti i zadržala svoj status tadašnjeg drugoligaša. Pred Kustošijom je pet utakmica u Zagrebu od kojih tri na domaćem terenu i u tim dvobojima vide svoju priliku za odvajanje od dna ljestvice.

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
18:43 07.10.2022.

Nije li pridjev kultni malo pretjeran????

BE
Berri
18:29 07.10.2022.

nisu ga platili. više dobije kako komentator na Indexu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije