Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FERDINANDOVA OCJENA

Legendarni Englez nije toliko lud za Modrićem: Jedan igrač bio je razinu iznad njega

14.04.2022.
u 15:52

Kao nogometaš, ipak je imao drugačiju ulogu od Modrića pa vjerojatno usporedbe nisu potpuno poštene, ali svejedno je stiglo vrijeme kad ih se bez problema može postavljati u istu rečenicu.

Luka Modrić oduševio je potezima i majstorskom asistencijom u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Chelseaja (2:3) pa dobio komplimente nogometnog svijeta. Ali, bez obzira na to, jedan legendarni veznjak još mu je nedostižan.

Naime, velikan engleskog nogometa Rio Ferdinand je kao komentator BT Sporta prvo izrazio oduševljenje kapetanom vatrenih, svrstao ga u istu rečenicu s Xavijem i Iniestom, a onda otkrio tko je iznad svih njih.

- Zidane nije za tim stolom, on je razina iznad njega. Xavi, Iniesta, Modrić i onda Zidane korak iznad. Modriću treba odati priznanje što je dosegnuo nivo Xavija i Inieste i što ravnopravno sjedi s takvim velikanima - izjavio je Ferdinand, a povod mu je bio jedan od komentara koje je vidio na Twitteru:

- Bit će upamćen kao jedan od najvećih veznjaka kada se umirovi. Sjedi za istim stolom kao Zidane, Iniesta i Xavi.

 

 

 

Zidane i Modrić posebno su povezani jer dok je Francuz vodio kraljevski klub, osvojene su tri Lige prvaka i Luka se profilirao u još izraženiju klasu.

Kao nogometaš, Zidane je ipak imao drugačiju ulogu od Modrića pa vjerojatno usporedbe nisu potpuno poštene, ali svejedno je stiglo vrijeme kad ih se bez problema može postavljati u istu rečenicu.

>>> Modrić proglašen za najboljeg u posljednjih 50 godina

Komentara 4

DU
Deleted user
16:39 14.04.2022.

Poprilično bih se složio. Trebalo bi još spomenuti Schoolsa i Giggsa iz MU ili Gerrarda. Zidane je klasa za sebe, uz bok Messiju i Ronaldu.

SA
Sasa12
15:20 18.04.2022.

Svaka cast svima njima ali di su oni bili u 37 godini zivota,umirovili se ili igrali u kini ili revijalni nogomet,covjek u 37 godini igra za real i igra 120min,osvojio zlatnu loptu i cjeli gostujuci stadion ti ustane i zapljesce

SA
Sasa12
15:20 18.04.2022.

Svaka cast svima njima ali di su oni bili u 37 godini zivota,umirovili se ili igrali u kini ili revijalni nogomet,covjek u 37 godini igra za real i igra 120min,osvojio zlatnu loptu i cjeli gostujuci stadion ti ustane i zapljesce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije