Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokazao se

Legenda vatrenih dobio novi posao u klubu gdje ga svi obožavaju

Darijo Srna i Ivica Olić
Foto: Reutres/PIXSELL
1/5
24.06.2020.
u 18:30

Darijo Srna je legenda kluba i svi ga poštuju, ističe izvršni direktor ukrajinskog kluba

Legendarni hrvatski kapetan Darijo Srna (38) vratio se prošle godine u Šahtar te se pridružio stručnom osoblju ukrajinskog kluba.

Hrvat je u klubu proveo 15 godina te je s 536 nastupa rekorder Šahtara za koji je zabio 49 golova i osvojio 26 trofeja: Uefin kup, deset naslova ukrajinskog prvaka, sedam trofeja u kupu i osam naslova u Superkupu.

Darijo Srna i Ivica Olić
1/6

U Šahtaru znaju kako njegovo ogromno nogometno iskustvo može pomoći mladim igračima u afirmaciji.

Tako je Srna dobio novu dužnost u klubu te će voditi brigu o razvoju mladih igrača, adaptaciji stranaca te integraciju igrača u prvu momčad. Usko će sudjelovati u raspravama vezanih oko transfera i bit će veza s Upravom.

- Za Darija je zadnjih godinu dana bila neka vrsta probnog razdoblja u kojoj nije igrao nogomet. Svi smo se brinuli za njega i gledali hoće li uspjeti. On je sve činio vrlo uspješno - rekao je Šahtarov izvršni direktor Sergej Palkin.

Darijo Srna je legenda kluba i svi ga poštuju, ističe izvršni direktor ukrajinskog kluba.

- Darijo je idol mladim igračima. Njegova osobnost je ovih dana vrlo važna za momčad. Svoju direktorsku funkciju zavrijedio je svojim radom. Njegov glavni zadatak je da živi s klubom i razumije sve procese. Darijo će biti veza između upravljačkog i trenerskog osoblja, momčadi i predsjednika - kazao je Sergej Palkin.

>> Pogledajte gostovanje Darija Srne na Večernji TV-u

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije