Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIO MIŠLJENJE

Legenda Liverpoola: Ne treba nam Joško Gvardiol

Zagreb: Joško Gvardiol, nakon osvojenog Njemačkog kupa, pratio utakmicu Dinamo 2 - Kustošija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
18.03.2023.
u 09:29

- Bio je vrlo dobar na Svjetskom prvenstvu, ali ne mislim da nam je on trenutačno potreban. Imamo Joea Gomeza, Ibrahimu Konatea, Joela Matipa i Virgila van Dijka. Oni su svi jako dobri, tako da stoperska pozicija nije ta na kojoj nam trebaju novi igrači - rekao je Barnes

Joško Gvardiol (21) najvrjedniji je stoper svijeta prema Transfermarktu s cijenom od 75 milijuna eura. Član hrvatske reprezentacije i RB Leipziga uskoro bi mogao postati naš najskuplji transfer u povijesti, a kandidata koji se bore za njegov potpis je napretek. Svako malo o njemu stižu nove informacije i glasine iz krugova poznatih sportskih novinara, poput Fabrizija Romana ili Christiana Falka, zaduženog za njemačko tržište.

Često se piše o odlasku Gvardiola u Premierligu, a kao prvi favorit navodi se Manchester City. Na pitanje treba li hrvatski branič Liverpoolu, odgovorio je legendarni napadač John Barnes koji je na Anfieldu proveo 10 godina i odigrao 314 utakmica te zabio 84 gola.

- Bio je vrlo dobar na Svjetskom prvenstvu, ali ne mislim da nam je on trenutačno potreban. Imamo Joea Gomeza, Ibrahimu Konatea, Joela Matipa i Virgila van Dijka. Oni su svi jako dobri, tako da stoperska pozicija nije ta na kojoj nam trebaju novi igrači - rekao je Barnes te dodao:

- Gvardiol bi, doduše, bio jako dobar dodatak momčadi. Ima puno kvaliteta. Fantastičan je igrač, snažan je, agilan i pokretan. Vjerujem da bi bio dobar u Liverpoolu, ali ne možemo se oslanjati na individualnu kvalitetu. Ako dođu novi igrači, ekipa mora učiniti da oni izgledaju dobro, a ne obratno.

>> Hajdukovi juniori sletjeli su u splitsku zračnu luku: Evo kako su dočekani

Ključne riječi

Komentara 2

T2
Tomo_20
20:09 19.03.2023.

Josko Real te ceka!

Avatar Barba
Barba
09:52 18.03.2023.

Još jedan dokaz za našeg Joška da ne treba ići u Englesku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije