Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LUDNICA
Povratak na članak

Legenda Lakersa se riješila hrvatskog centra pa ga napali: Ti si idiot! Na kokainu si!

Inače, Zupca je vijest zatekla za vrijeme turneje Lakersa po Istoku, i to u bostonskom hotelu u koji su sutradan doputovali Clippersi, njegova nova momčad s kojom je pak mogao nastaviti njihovu turneju po Istoku

Komentari 11

AU
austrougarskigeneral
09:37 09.02.2019.

lakersi doveli anthonya da im uspori igru

VL
DU
Deleted user
12:32 09.02.2019.

Čovječe koliko naših mladića igra u Nba

VL
DM
drazen.muhvic
10:52 09.02.2019.

Ne kužim uopće čemu na našim portalima i u našim tiskovinama ne prestaje kmečanje zbog te razmjene igrača? Svaka franšiza radi onako kako misli da je za nju najbolje. Kod njih je najbitniji novac i pobjede. Ako za to treba nešto maknuti, oni će to i učiniti. Glede Zubca, jedina je istina da je on centar "stare škole" (kao i Žižić uostalom), a to u NBA sve teže prolazi. Zašto nisu trejdali Chandlera i McGeea? Pa za bilo koga od njih ne bi dobili čak ni Muscalu (koji je uzgred dobar pričuvni igrač, sa dobrim vanjskim šutom, čime može otvarati reket za lakše prodore vanjskim igračima), a uostalom i njima istječu ugovori, a obrambeno su bolji od Zupca. Napadački im nisu bitni jer imaju LBJ-a, Kuzmu, Ingrama, a možda dovedu i Anthonya. Znači treba im samo netko tko će u obrani skupljati skokove i blokade. Na ljeto ionako planiraju dovesti nekoga od vrhunskih (Davis, Durant ili tako nešto).

VL
DU
Deleted user
15:48 09.02.2019.

Ako je doista Magic Johnson na kokainu, ispunjeni su svi uvjeti da gostuje u Bujici.

VL
SU
SusanneHinds
17:05 09.02.2019.

Google sada plaća $ 17000 do $ 22000 mjesečno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam $ 20544 u mom prvom mjesecu od ovog posla. ------>>>>> www.WebJob33.Com

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.