Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNI KOMENTAR
Povratak na članak

Legenda Hajduka za Večernji: Više nitko ne može poreći da je Dalić na vrhu u povijesti!

- Imamo vrhunsku reprezentaciju za Katar i za očekivati je velik rezultat tamo. Imamo jako dobro raspoređenu kvalitetu, a i jako široku klupu tako da mislim da nećemo imati nikakvih problema.

Komentari 8

RE
RedTree
09:00 15.11.2021.

Vidjeti ćemo već u šestom mjesecu u Ligi nacija gdje smo. S Dalićem i njegovim eksperimentima ala romb i lutanjima u sastavu teško da imamo šanse. On je dobar čovjek možda, ali ovo je iznad njegovog trenerskog kapaciteta realno. Kad smo zadnji put dobili neku top 20 reprezentaciju!? Imali smo laganu grupu, a u momčadi imali tri top klase( Modrić, Brozović i Perišić) koji su nas izvukli i plus Ivušić u Bratislavi. Nemamo igru i nemamo pravog centarfora i zato se mučimo u napadu, Dalić forsira očito miljenika Kramarića pošto poto, koji nije pravi centarfor ni izbliza. Pa radije stavi Petkovića ili Budimira, a ne bilo loše dati šansu čak Kaliniću u trećem, čovjek je uvijek bio dobar u reprezentaciji, hajde Daliću pokaži tu svoju poniznost konačno. Jednostavno smo pretanki na toj poziciji i mučimo se u napadu.

VL
Avatar joshan
joshan
22:44 14.11.2021.

ipak u HR postoji velika "jugo intiligencija"koja smatra da se dalićevi uspjesi baziraju,samo na sreći...

VL
DM
drago.miota
15:48 17.11.2021.

smo srečković koji ima odlične igrače a prolazi na sreču pogledajto bilancu svih utakmica od kako je trener repke (prijateljske ne i rusiju ne jer onu repku nije on stvorio nego predhodi a on iskoristi) totalno loš strateg to je več pokazao na EP a pokazati če na Sp da je loš!!!!!

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:05 15.11.2021.

Legenda Hajduka za Večernji: Više nitko ne može poreći da je Dalić na vrhu BiH izbjeglićke savijesti!

VL
MA
markecb
09:31 16.11.2021.

Kad vidiš ljubomoru komentara jugonostalgičara koji Daliću ne mogu oprostiti ljubav prema domovini jer je iz pogrešnog mjesta, ni 20 kilometara zračne linije dalje od granice sve ti bude jasno. Ipak psihopata koji zaborave popiti tabletu a krenu komentirati ima na sve strane

VL
DU
Deleted user
22:48 14.11.2021.

glupo izdizanje covjeka koji je najveci problem u repki

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.