Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
olimpijski pobjednik

Mo Farah najavio povratak: Nadam se da nisam izgubio na brzini

Mo Farah i Usain Bolt
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
1/2
29.11.2019.
u 13:17

Odlučio sam da ću sljedeće godine u Tokiju biti ponovno na stazi. Vrlo sam uzbuđen što ću se natjecati i to na 10.000m, rekao je Farah.

Olimpijski prvak 36-godišnji Britanac Mo Farah obratio se u petak svojim fanovima putem YouTubea najavivši da se vraća se na trkaće staze i želi osvojiti još jedno zlato na 10.000m na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine.

Četverostruki olimpijski pobjednik i šesterostruki svjetski prvak na 5.000 m i 10.000 m povukao se iz atletike 2017. kako bi se fokusirao na trčanje maratona i rušenje britanskog rekorda u toj disciplini.

"Odlučio sam da ću sljedeće godine u Tokiju biti ponovno na stazi. Vrlo sam uzbuđen što ću se natjecati i to na 10.000m", rekao je Farah.

"Nadam se da nisam izgubio na brzini, ali ću svejedno puno trenirati i vidjeti što mogu učiniti", dodao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije