Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Raspoloženi Leeds uživao protiv Uniteda na Old Traffordu, ali domaći stigli do remija u nastavku

Premier League - Manchester United v Leeds United
Foto: Peter Powell/REUTERS
1/4
08.02.2023.
u 23:55

Nakon samo 55 sekundi igre Leeds je poveo preciznim udarcem Gnonta u prvoj minuti, da bi početkom nastavka prizemni ubačaj Sinisterre u peterac Varane (48-ag) nesretno skrenuo u vlastitu mrežu. Ipak, pritisak domaćih do kraja susreta rezultirao je dvama golovima.

U susretu engleskog nogometnog prvenstva igranom u srijedu Manchester United i Leeds United su na Old Traffordu igrali 2-2 (0-1). Gosti iz Leedsa koji se bore za ostanak i koji su početkom tjedna ostali bez trenera poveli su sa 2-0, ali nisu uspjeli izdržati nalete domaćina.

Nakon samo 55 sekundi igre Leeds je poveo preciznim udarcem Gnonta (1), da bi početkom nastavka prizemni ubačaj Sinisterre u peterac Varane (48-ag) nesretno skrenuo u vlastitu mrežu. Ipak, pritisak domaćih do kraja susreta rezultirao je golovima Rashforda (62) i Sancha (70) kojima su stigli barem do boda.

Treći Manchester United sada ima 43 boda, sedam manje uz dvije utakmice više od vodećeg Arsenala, a dva manje uz utakmicu više od drugog Manchester Cityja. Leeds je, pak, stigao na 16. mjesto sa 19 bodova, koliko ima i 17. West Ham United, a bod manje ima 18. Everton koji se nalazi u zoni ispadanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije