Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRŠTE PONUDE

Borna Sosa odbio transfer karijere u najjaču europsku ligu? Tri kluba u lovu na vatrenog

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru
Goran Stanzl/PIXSELL
04.02.2023.
u 11:31

Unatoč tome što nije ostvario transfer ove zime, Borna Sosa bi definitvno mogao napustiti Stuttgart u narednom prijelaznom roku

Hrvatski reprezentativni branič Borna Sosa navodno je dobio čak tri transfera tijekom zimskog prijelaznog roka. Njemački novinar Christan Falk javlja da su ga željeli dovesti bundesligaši Eintracht iz Frankfurta, Bayer Leverkusen te Leeds United kojem trebaju pojačanja na lijevoj strani obrane. 

Stuttgart je navodno tražio 12 milijuna eura odštete za vatrenog, što je odbilo sve potencijalne kupce, Leverkusen je čak nudio novac i zamjenu igrača, ali na tome je sve i ostalo. Sosa je iz trenutno nepoznatih razloga odbio prelazak u najjaču svjetsku ligu Premiership, vjerojatno zbog toga što nije sigurno da će Leeds osigurati ostanak u prvoligaškom društvu. 

Klub s Elland Roada bi se mogao ponovno javiti na ljeto jer su Sosu označili kao primarnu metu za kupovinu, a nije isključeno kako će se i preostala dva kluba ponovno aktivirati oko pregovora.

Brončani iz Katara prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura i jasno je kako 'švabe' žele zaraditi na svom najskupljem eksponatu. 

Standings provided by Sofascore

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije