Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET GA NEMA NA TERENU

LeBron James zaražen koronavirusom?

LeBron James
David Richard/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
01.12.2021.
u 16:00

U priopćenju nije navedeno je li James bio pozitivan na testiranju ili je bio u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom. No, špekulira se da je zaražen.

LeBron James je ušao u zdravstveni i sigurnosni Covid-19 protokol koji je propisala NBA liga te neće zaigrati na gostovanju Los Angeles Lakersa kod Sacramento Kingsa, objavio je klub u utorak, nekoliko sati prije početka utakmice.

U priopćenju nije navedeno je li James bio pozitivan na testiranju ili je bio u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom. No, špekulira se da je zaražen.

Ovo će biti već 12 ovosezonska utakmica u kojoj James neće zaigrati za Lakerse. Većinu je propustio zbog istegnuća mišića abdomena, a jednu je utakmicu bio kažnjen zbog incidenta u dvoboju s Pistonsima, kad je bio isključen.

Lakersi su s učinkom 11-11 na sedmom mjestu Zapadne konferencije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije