Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao je u tišini...

LeBron James: Nedostajat će mi njegov osmijeh i šale

21.10.2022.
u 09:57

U ligi je proveo 20 godina. Imao je čast da sudi NBA finale u sezoni 2019-2020, a godinu dana kasnije dijelio je pravdu na All star utakmici u Atlanti.

Tony Brown, legendarni sudac NBA lige, preminuo je u 55. godini poslije velike borbe s rakom gušterače. Sudio je brojnim košarkaškim zvijezdama, najvećim svjetskim košarkašima, a tijekom karijere odsvirao je 1110 utakmica u osnovnom dijelu NBA lige, te 35 utakmica doigravanja.

U ligi je proveo 20 godina. Imao je čast da sudi NBA finale u sezoni 2019-2020, a godinu dana kasnije dijelio je pravdu na All star utakmici u Atlanti.

Nažalost, tijekom 2021. godine mu je i dijagnosticiran rak gušterače u četvrtom stadiju, što ga je odvojilo od parketa. Vijest o njegovoj smrti je objavila obitelj, a među prvima koji je izrazio sućut bio je LeBron James

- Imam samo riječi hvale za Tonya, bio je sjajan sudac, još bolji čovjek. Uvijek bi mu se obradovao kada bi vidio da mi sudi. Njegov osmjeh i njegove šale jako će nedostajati NBA ligi -. napisao je na svom twitter profilu James.

Osim LeBrona, još su se brojne NBA zvijezde oprostile od Browna, između ostali Austin Rivers, Goran Dragić, Jamal Crawford...

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije