Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bomba iz NBA

LeBron će ponovno izazvati potres u Clevelandu, napušta Cavse?

Cleveland - Golden State
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.06.2017.
u 11:32

Jedan od najboljih igrača NBA lige već je jednom slomio srca Cavaliersovih navijača kad je 2007. otišao u Miami.

LeBron James ponovno će napustiti Cleveland, a karijeru bi trebao nastaviti u Los Angelesu, objavio je ugledni NBA kolumnist Yahoo Sporta, Adrian Wojnarowski.

Jedan od najboljih igrača NBA lige već je jednom slomio srca Cavaliersovih navijača kad je 2007. otišao u Miami, a čini se kako bi to mogao učiniti opet. Palili su tada njegove dresove i teško su prešli preko te njegove 'izdaje' kad se vratio u klub. Pridobio ih je prošlogodišnjim povijesnim naslovom prvaka, ali sad su na najboljem putu da otkopaju ratne sjekire. 

Wojnarowski tvrdi kako će nakon poraza u finalu od Golden Statea, sljedeći Jamesov izbor biti Lakersi, kojima je bliži, ili Clippersi.

- Fokus mu je na Los Angelesu, najprije zbog njegovih poslovnih interesa u tom gradu, aspiracija prema Hollywoodu i filmskoj industriji, ali i zbog činjenice da u blizni Staples Centra ima vilu te niz poslova i poslovnih angažmana. Istog trenutka kad je Cavsima donio naslov prošle godine, on je svoj dug prema klubu i gradu odradio i uvjeren sam da će sad otići - poručuje Wojnarowski.

Komentara 3

GV
golub Vaso
16:34 15.06.2017.

sa 37 godina nema više potresa, gotov igrač

Avatar nikadanelazem
nikadanelazem
13:01 15.06.2017.

Ovo s Lakersima kao da je šala svake transfer sezone neki superstar treba ici kod njih a nitko ne dode. Tako je bilo za Butlera, Westbrooka, Davisa, Paula Georgea...

PL
plavi123
12:24 15.06.2017.

ako ode u Lakerse, Zubac se može oprostit sa dobrom igrom jer će lebron cijelu tekmu sam igrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije