Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FELIPE ANDERSON

Lazio vratio nekadašnju zvijezdu u svoje redove: Platili ga sedam puta manje

FILE PHOTO: Carabao Cup Third Round - West Ham United v Hull City
WILL OLIVER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
16.07.2021.
u 16:10

Prema navodima britanskih medija, vrijednost transfera je četiri milijuna funti.

Brazilski ofenzivni veznjak Felipe Anderson (28) nakon tri sezone vratio se u redove talijanskog nogometnog prvoligaša Lazija.

Prema navodima britanskih medija, vrijednost transfera je četiri milijuna funti, više no sedam puta manje nego za koliko je prodan.

Anderson je 2018. prešao iz Lazija u engleski West Ham United za 35 milijuna funti. Za "čekićare" je u dvije godine odigrao 73 utkamice i postigao 12 pogodaka da bi prošlu sezonu proveo na posudbi u Portu za koji je upisao tek 10 nastupa.

Prije odlaska u West Ham Anderson je igrao pet godina za Lazio, od 2013. do 2018.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije