Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati na klupama

Lazio razbio Romu u velikom gradskom derbiju

Lazio - Roma
Foto: Reuters/Pixsell
02.03.2019.
u 23:03

Trijumf 'nebesko-plavima' donijeli su Felipe Caicedo (12.), Ciro Immobile (73.-11m) i Danilo Cataldi (89).

U jednom od najvećih talijanskih derbija Lazio je na Olimpicu pobijedio Romu s 3:0. Time s vratio u igru za plasman u Ligu prvaka. Trijumf 'nebesko-plavima' donijeli su Felipe Caicedo (12.), Ciro Immobile (73.-11m) i Danilo Cataldi (89).

Milan Badelj nije nastupio za Lazio, a utakmicu je s klupe pratio i Ante Ćorić na suprotnoj strani. 

U posljednjim trenucima susreta gosti su ostali s igračem manje nakon što je isključen Aleksandar Kolarov. 

Milan je na San Siru pobijedio Sassuolo sa 1:0, a pobjednika je odlučio autogol Pola Lirola u 35. minuti. Gosti su od 64. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen vratar Andrea Consigli.

Čuvar mreže Sassuola je izvan kaznenog prostora povukao za dres Krzysztofa Piateka zaradivši crveni karton. Ivan Strinić nije nastupio za Milan koji se ovom pobjedom probio na treće mjesto preskočivši gradskog suparnika Inter.

Na ljestvici vodi Juventus sa 69 bodova ispred Napolija koji ima 56 bodova, a upravo će se ova dva kluba u nedjelju sastati u Napulju. Milan je treći sa 48 bodova, a zatim slijede Inter (47), Roma (44) i Lazio (41).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije