Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Lazio deklasirao aktualnog prvaka Milan, Rebić i suigrači primili čak četiri pogotka

Serie A - Lazio v AC Milan
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/4
24.01.2023.
u 22:54

Toma Bašić igrao je za Lazio od 82. minute, dok je Ante Rebić za Milan ušao u igru u 79. minuti. Uvjerljivo vodeći na tablici je Napoli sa 50 bodova.

U posljednjoj utakmici prve polovice ovosezonskog talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je u Rimu deklasirao branitelja naslova Milan sa 4-0 (2-0). Mrežu gostiju "načeo" je Milinković-Savić već u 4. minuti, na 2-0 uz dosta sreće povisio je Zaccagni u 38. minuti, da bi pobjedu u nastavku potvrdili Luis Alberto iz kaznenog udarca u 67. i Felipe Anderson u 75. minuti.

Toma Bašić igrao je za Lazio od 82. minute, dok je Ante Rebić za Milan ušao u igru u 79. minuti.

Ovom pobjedom Lazio je skočio na treće mjesto sa 37 bodova, koliko imaju i četvrti Inter te peta Roma, dok je Milan drugi sa samo bodom više.

Uvjerljivo vodeći je Napoli sa 50 bodova.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije