Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ante Rebić zaključio avanturu u Milanu? Talijani pišu da je stigla ponuda od 15 milijuna eura

Serie A - Cremonese v AC Milan
Daniele Mascolo/REUTERS
22.01.2023.
u 10:37

Bivši reprezentativac uskoro napušta San Siro, barem prema pisanjima medija s 'čizme'

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić vrlo vjerojatno broji posljednje dane na San Siru i sprema se za odlazak. Aktualni talijanski prvak Milan je dobio ponudu od 15 milijuna eura za bivšeg napadača Eintrachta, piše dobro upućeni portal za transfere Calciomercato. Talijani navode da je budućnost nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca upitna u Milanu.

Nije navedeno koji je klub za njega ponudio novac, no spekulira se o iznosu od 15 milijuna eura, što bi moglo zadovoljiti financijske prohtjeve rossonera, obzirom da Stefano Pioli ne računa na nekadašnjeg vatrenog. Tijekom prosinca prošle godine spominjalo se da madridski Atletico želi dovesti 29-godišnjeg napadača i vide ga kao zamjenu za Matheusa Cunhu koji je napustio Wandu Metropolitano. 

Ugledna Gazzetta dello Sport je već ranije pisala kako Rebić ima dosta problema s ozljedama te je u prodajnom izlogu višestrukog europskog prvaka. Prema Transfermarktu vrijedi 13 milijuna eura, u Milanu je od 2020. godine.

Standings provided by Sofascore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije