Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši predsjednik

Laporta: Barcelona je pogriješila s Vilanovom

Laporta
Reuters/Pixsell
04.05.2013.
u 11:58

- Tito je dobar trener s velikim znanjem i bio je dobar učenik kod Pepa. No, trebalo mu je razdoblje prilagodbe

Bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta u razgovoru za DPA osvrnuo se na odluku katalonskog kluba od prije godinu dana kada je Guardiolu na klupi zamijenio Tito Vilanova. Njegovo mišljenje je da je to bila pogreška kluba.

- Imenovali su Tita jer su bili nervozni nakon što je Guardiola odlučio otići. No, za Vilanovu je bilo prerano. Tito je dobar trener s velikim znanjem i bio je dobar učenik kod Pepa. No, trebalo mu je razdoblje prilagodbe kako bi mogao raditi ovaj posao koji sada radi.

Laporta smatra i da je novi trener trebao preuzeti klub kad se saznalo da Vilanova ima tumor parotidne žlijezde.

- Takvu je odluku teško donijeti, ali to je bilo potrebno. Trebao je doći novi trener barem do kraja sezone, što bi Vilanovi pružilo priliku da se oporavi od bolesti bez stresa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije