Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cesena iznenadila juve

Lakićev prvi gol za Paderborn, Rebić igrao u porazu Leipziga

Srđan Lakić
Foto: DPA/PIXSELL
15.02.2015.
u 23:40

Prvi put u zadnjih 25 godina Cesena nije izgubila protiv prvaka.

Srđan Lakić zabio je prvi pogodak za Paderborn u 72. minuti u 2:1 pobjedi kod Hannovera u 21. kolu. Bila je to važna pobjeda za Paderborn koji se popeo na 12. mjesto na ljestvici. Dubrovčanin je pogodio udarcem glavom.

Za minutažu se napokon izborio i već pomalo zaboravljeni hrvatski reprezentativac Ante Rebić odigravši do 59. minute za njemačkog drugoligaša Leipzig, koji je kod kuće poražen od Frankfurta 0:1. Rebiću je ovo bio tek peti nastup za Leipzig ove sezone, no ohrabruje da se Imoćanin napokon vraća nogometu.

Iznenađenje kola u Italiji je remi (2:2) Cesene i Juventusa. Cesena je povela preko Đurića u 17. minuti, a Morata u 27. i Marchisio u 33. su preokrenuli. Konačan omjer postavio je Franco Brienza u 70. minuti. Važno je spomenuti da je Juventusov Arturo Vidal u 82. promašio s bijele točke. Prvi put u zadnjih 25 godina Cesena nije izgubila protiv prvaka.

Juventus je prvi sa 54 boda, Roma je druga sa 47, a Cesena pretposljednja, 19. sa 16 bodova.

>>Celta šokirala Mandžukića i društvo, Real im 'bježi' sedam bodova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije