Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doigravanje NBA

Lakersi razbili Denver, Clippersi slavili nakon minus 27

Kobe Bryant
Reuters
30.04.2012.
u 10:32

Na Istoku je Atlanta na domaćem parketu pobijedila Boston Celticse sa 83:74

U prvoj rundi doigravanja Zapadne konferencije Lakersi su slavili protiv Denvera (103:88) i poveli 1:0 u seriji. Treba istaknuti da je domaća momčad od prve do zadnje minute sve imala u svojim rukama, gosti u 48 minuta utakmice ni jednom nisu vodili. Najbolji strijelac bio je Kobe Bryant (31 pogodak), a treba istaknuti Andrewa Bynuma koji je ostvario triple-double s deset poena, trinaest skokova i čak deset blokada.

Druga momčad iz Los Angelesa, Clippersi, gostovali su kod Memphis Grizzliesa, gdje su napravili senzacionalan podvig. Naime, Clippersi su pobijedili nakon što su gubili s čak 27 razlike, a zanimljivo je da su nakon odigrane tri četvrtine gubili sa 21 bodom razlike. U posljednjoj četvrtini napravili su seriju 26:1 i na kraju slavili s pola koša prednosti.

Na Istoku je Atlanta na domaćem parketu pobijedila Boston Celticse sa 83:74. Najzaslužniji za pobjedu bio je Josh Smith koji je ubacio 22 poena i "uhvatio" čak 18 skokova. Utakmicu je obilježio Rondo koji se posvađao sa sucem i odgurnuo ga, zbog čega je dobio isključenje.

Zapadna konferencija, četvrtfinale

LA Lakers - Denver 103:88 (Bryant 31k, Bynum 10k, 13s, 10bl / Gallinari 19k)

Memphis - LA Clippers 98:99 (Gay 19k, Conley 17k / Young 19k, Griffin 17k)

 

Istočna konferencija, četvrtfinale

Atlanta - Boston 83:74 (Smith 22k, 18s / Rondo 20k, 11a, Garnett 20k)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije