Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINUS 48

Lakersi poniženi: Clippersi im nanijeli najteži poraz u povijesti!

Lakers Clippers
Reuters (Ilustracija)
07.03.2014.
u 11:20

Lakersi su u posljednjoj četvrtini gubili 109:60 i na kraju utakmicu završili na minus 48.

Los Angeles Lakersi sinoć su u NBA ligi pretrpjeli najteži poraz u povijesti. Da debakl bude gori, Lakerse su svladali gradski rivali Clippersi sa 142:94.

Lakersi su u posljednjoj četvrtini gubili 109:60 i na kraju utakmicu završili na minus 48. Do jučer im je najteži poraz nanio Portland koji je 1995. slavio 129:83.

Najučinkovitiji u demoliranju Lakersa bio je Blake Griffin koji je na parketu proveo samo 25 minuta i ubacio 20 koševa. Kod poražene, ali i ponižene momčadi Pau Gasol je postigao 21 poen.

San Antonio Spursi svladali su Miami u reprizi lanjskog NBA finala. Spursi su slavili 111:87 uz 23 koša Tima Duncana. Domaćini su sjajno zaustavili LeBrona Jamesa (19 koševa) koji još u Teksasu nije slavio kao igrač Miamija.

Za iznenađenje se pobrinuo i Phoenix koji je kod kuće sa 128:122 svladao Oklahomu City. Momčad Thundera je u trećoj četvrtini vodila 96:80, a onda je krenuo show Sunsa. Predvodio ih je Gerald Green s 41 košem.

>> LeBron tragičar Miamija; 'triple-double' učinak Westbrooka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije