Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILIĆ BOYSI U SLOVAČKOJ, MLADI S NORVEŠKOM

Ladić prepustio Rakitića Biliću

Ladić Bilić
Željko Hladika/PIXSELL
29.07.2010.
u 12:36

Bilo je u Kući hrvatskog nogometa u četvrtak i razgovora o nogometu. Naime, izbornik A reprezentacije Slaven Bilić i izbornik mladih Dražen Ladić obznanili su imena za sljedeće akcije.

Bilić će u Bratislavi 11. kolovoza u 20.30 sati igrati protiv Slovačke, reprezentacije koja je u osmini finala SP-a izgubila protiv finalista Nizozemske.

– Bit će to pravi test, utakmica koja ne može biti važnija, iako je prijateljska. To nam je posljednji test mogućnosti uoči početka kvalifikacija. Svi su igrači sada zdravi, većina je još u pripremama, ali puno očekujem od sraza u Bratislavi.

Dražen Ladić će pak istog dana u Varaždinu u 17.30 sati tražiti pobjedu protiv Norveške u kvalifikacijama za Euro U-21. U dogovoru s Bilićem neće biti Ivana Rakitića.

– Bilić je rekao da mu je to glavna proba, da mu je Rakitić bitan igrač. No, imamo mi dobru momčad, vjerujem da ćemo slaviti protiv Norvežana i posve se približiti Euru – zaključio je Ladić.

Kandidati za A reprezentaciju:

vratari: Runje, Subašić

braniči: Šimunić, Ćorluka, Strinić, Schildenfeld, Buljat

vezni igrači: Vukojević, Srna, Modrić, Rakitić, Pranjić, Kranjčar, Dujmović, Gabrić

napadači: Da Silva, Olić, Petrić, Jelavić, Mandžukić.

Mlada reprezentacija:

vratari: Kelava, Antolović

braniči: Vida, Jozinović, Vrsaljko, Punčec, Barbarić, Lovren, Maloča

vezni igrači: Jajalo, Badelj, Ozobić, Pamić, Kreilach, Abdurahimi, Školnik

napadači: Kalinić, Santini, Oremuš, Perišić.

Komentara 7

JR
J-RASH
14:26 29.07.2010.

Fellix, ajde majke ti još jednom pročitaj članak

JR
J-RASH
14:36 29.07.2010.

Pročitao sam ja još jednom, malo sam si glup :=)

FE
fellix1601
13:39 29.07.2010.

Neznam baš da bu išlo bez malog rakitića , on je u zadnjim utakmicama mladih bio daleko najbolji , pa prema tome to znači da će mladi igrati bez najboljeg. S obzirom da stari igraju prijateljsku , mislim da bi rakitić trebao igrati za mlade. No dobro ak ne sada , ali valjda njegov nastup za mlade protiv svrba nije upitan !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije