Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIĆEV POMOĆNIK
Povratak na članak

Ladić: Ja o tome nemam informacija, za to je najbolje pitati izbornika

- Mislim da pitate Ćorluku kome je slao i kakvu poruku da bi rekao da tu nije bilo nikakve poruke nego jednostavno stav - rekao je Ladić

Komentari 4

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
21:49 29.03.2018.

Ajde ne kopajte i rovarite već pustite repku da se na miru sprema.. drago nam je da je Ladić tu a imate reprezantaciju srbije pa se njome bavite. Tamo teče med i mlijeko isto ko u njihovoj rukometnoj kako smo čitali al tek kad se kući pune mreže ratili !

VL
Avatar white socks
white socks
20:26 01.04.2018.

Ladić je u mladoj reprezentaciji pokazao da nije neki trener, ali je potreban Daliću za turistička putovanja, da ima s kim zaružiti, kao nekad u starim varaždinskim danima.

VL
IT
I-To
22:24 29.03.2018.

Bože što je ova nazvana izmišljena sapunica.

VL
DU
Deleted user
22:28 29.03.2018.

e moj dalicu..upa si u kasetu brokava..izdrzi..a onda ..vanka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.